Gran Turismo Sport officieel onthuld voor de PlayStation 4

Een nieuw deel in de Gran Turismo kon niet uitblijven en tijdens Sony’s persconferentie op de Paris Game Week was het dan eindelijk tijd voor een onthulling. Het nieuwe deel in de racefranchise heet Gran Turismo Sport en verschijnt uiteraard voor de PlayStation 4. Voor Gran Turismo Sport is Sony een samenwerking aangegaan met de autosportbond FIA, waardoor de game officiële FIA kampioenschappen zal bevatten.

Is je interesse nu gewekt? Dan heb je geluk, mits je al over een PlayStation 4 beschikt, want een vrij toegankelijke beta van Gran Turismo Sport verschijnt begin volgend jaar.

  1.   
    Ryan2000's avatar

    Ziet er wel tof uit!

  2.   
    jurian-s's avatar

    Die samenwerking met de FIA is wel interessant, ben benieuwd of er hierdoor ook alles van F1 erin zit, want dat zou wel tof zijn.

  3.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Heb geen ps4 maar ga deze wel even in de gaten houden

  4.   
    Hitman047's avatar

    jurian-s schreef, "Die samenwerking met de FIA is wel interessant, ben benieuwd of er hierdoor ook alles van F1 erin zit, want dat zou wel tof zijn."

    Mogelijk. Codemasters heeft momenteel de (exclusieve) licentie om F1 games te mogen maken, maar ik geloof dat die deal na het seizoen van 2016 verloopt…

  5.   
    Noice!'s avatar

    Geen GT7 dus…

    Maar goed, ze hebben ook pas 2 jaar gehad. Misschien komt hij wel weer in de launchperiode van de PS5…

  6.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Hitman047″][quote=”jurian-s schreef, "Die samenwerking met de FIA is wel interessant, ben benieuwd of er hierdoor ook alles van F1 erin zit, want dat zou wel tof zijn."

    Mogelijk. Codemasters heeft momenteel de (exclusieve) licentie om F1 games te mogen maken, maar ik geloof dat die deal na het seizoen van 2016 verloopt… [/quote]
    Maar als f1 gewoon een onderdeel van het spel is, gt5 bevatte ook f1 auto’s, was slechts een klein onderdeel.

    Ot: ik denk dat we dit een beetje kunnen beschouwen als een soort gt5 prologue. Hoe dan ook ik heb er zin in.