Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Video review: Assassin’s Creed: Syndicate

Onze huisoudste Michiel is aan de slag gegaan met Assassin’s Creed: Syndicate. In zijn geschreven review hebben we al kunnen lezen dat hij zeer te spreken was over de game, maar gelukkig komt hij in hoogsteigen persoon nog even tekst en uitleg geven!

  1.   
    Sa.'s avatar

    Mooi gesproken Michiel! Ik vind de game er eigenlijk wel heel goed uitzien hoor! Het is misschien in de details niet al te fraai qua textures, maar als ik zo beelden zie vanaf de Big Ben, heb je toch wel een ongelofelijk mooi uitzicht! πŸ™‚

  2.   
    tijn80's avatar

    Ben het met je eens Michiel. Heb hem zelf een 8 gegeven vanwege het repetitieve vechten. Ik heb het idee dat ze de moeilijkheidsgraad die ze in Unity hadden toegevoegd verlaagd hebben. (bij het bevechten van meerdere personen) Hierdoor vlieg ik door de game heen.

    Wat ik wel echt tof vindt is het nieuwe hoofdkwartier (ook al moet je deze altijd weer even zoeken)
    Schrijf je ook nog een review over de extra missies/season pass?

  3.   
    FireBallz's avatar

    vind het er prima uitzien. Last-gen, hoe komen ze erbij.

    Weet iemand of je je helpers nu ook moet ‘rekruteren’, zoals bij Brotherhood? Vond dat namelijk een van de leukere toevoegingen.

  4.   
    Zultkop's avatar

    hij zegt dat xbox versie geen problemen had??? das nie waar die had ook problemen!! ook pc versie had problemen, ga niet zeggen dat xbox geen problemen had das ne leugen.

    dan mag k nie positief zijn over ps4 terwijl u zo praat gamersnet? amai wat ne pierenpampers bij gamersnet, bent u nu boos @Neolite dat ik di zeg???

    😑

  5.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    Klinkt goed! Leuke review!

    Laat de game eerst nog lekker even zitten vanwege alle andere games die uitkomen.

  6.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    “Unity had op de xbox geen problemen, voor de rest was het een puinhoop. Ik geef het een 9” Sorry kon het niet laten 😳

  7.   
    Tom's avatar

    Zultkop schreef, "hij zegt dat xbox versie geen problemen had??? das nie waar die had ook problemen!! ook pc versie had problemen, ga niet zeggen dat xbox geen problemen had das ne leugen. "

    Michiel ervoer zelf geen problemen. Dat is niet zo zeer een leugen, maar een empirisch feit van zijn kant. Natuurlijk zijn er meldingen over alle versies van bugs en andere foutjes, maar dat hoort nu eenmaal bij elke release op vrijwel alle consoles. Het kan toch echter ook prima zijn dat een redacteur zelf geen problemen ondervindt bij zijn playthrough?

  8.   
    Sa.'s avatar

    Ikspeelnooitpokemon schreef, "”Unity had op de xbox geen problemen, voor de rest was het een puinhoop. Ik geef het een 9″ Sorry kon het niet laten 😳 "

    Onzin. Een game beoordeel je op de ervaring. Allereerst, Peter ervoer de problemen niet. Ten tweede, misschien nog wel veel belangrijker, over een paar maanden zijn de problemen niet meer relevant. De reviews op GN gaan (naar mijn idee) over de game zelf. Hoe speelt de game? Hoe ziet de game er uit? Is de game leuk? Is het een lange of korte singleplayer? Etc. Of de DLC te duur is of dat de game framedrops heeft, glitches heeft of wat dan ook, dat lees ik wel in de andere nieuws items op GN. πŸ˜‰

  9.   
    DutchACfreak's avatar

    Mooie review mooi cijfer kan niet wachten hem zelf te spelen waneer ik me ps4 heb πŸ˜†

  10.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    sdfl schreef, "

    ”Ikspeelnooitpokemon” schreef, "”Unity had op de xbox geen problemen, voor de rest was het een puinhoop. Ik geef het een 9″ Sorry kon het niet laten 😳 "

    Onzin. Een game beoordeel je op de ervaring. Allereerst, Peter ervoer de problemen niet. Ten tweede, misschien nog wel veel belangrijker, over een paar maanden zijn de problemen niet meer relevant. De reviews op GN gaan (naar mijn idee) over de game zelf. Hoe speelt de game? Hoe ziet de game er uit? Is de game leuk? Is het een lange of korte singleplayer? Etc. Of de DLC te duur is of dat de game framedrops heeft, glitches heeft of wat dan ook, dat lees ik wel in de andere nieuws items op GN. πŸ˜‰ "

    Ik snap dat het compleet gestoord klinkt maar als het algemeen bekend is dat een game voor een heleboel mensen een puinhoop is en vol zit met glitches en framedrops vind ik dat je dat wel mag meenemen in je beoordeling, ook als je het zelf nog niet ervaren hebt. Als je alleen gaat beoordelen op “vind ik het wel of niet leuk?” wordt de kijker er ook niet veel wijzer uit en kan je belangrijke informatie missen.

  11.   
    TheNerdNL's avatar

    Ik vindt de game zo vet!!

  12.   
    NL Joeri NL's avatar

    Hij bevalt mij ook zeer goed! ik was eerst niet helemaal te spreken over het ropesysteem, maar nu ik hem speel vind ik het alleen maar een toevoeging! en je kunt altijd nog klimmen wanneer je daar zin in hebt. Ik vind ook de moordmissies erg leuk om te doen! zijn nog weer iets verder uitgewerkt dan unity

  13.   
    RikZonderC's avatar

    Fijne review!

  14.   
    Sa.'s avatar

    @IkSpeelNooitPokemon, dat is dus niet waar, de kijker hoort heus wel in de andere nieuws items dat de game niet lekker loopt. Daar hoef je echt geen review voor te lezen. Hoefde toen met AC Unity ook niet, het internet stond er vol mee. πŸ˜‰

  15.   
    LardvdMeer's avatar

    Goede review,
    Ik heb regelmatig schokkerig beeld,
    En dan vooral tijdens de filmpjes tussendoor.
    Ik neem aan dat dat bij iedereen zo is?

  16.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    sdfl schreef, "@IkSpeelNooitPokemon, dat is dus niet waar, de kijker hoort heus wel in de andere nieuws items dat de game niet lekker loopt. Daar hoef je echt geen review voor te lezen. Hoefde toen met AC Unity ook niet, het internet stond er vol mee. ;)"

    Zoals ik al eerder zei: als het algemeen bekend is dat een game voor een heleboel mensen een puinhoop is en vol zit met glitches en framedrops vind ik dat je dat wel mag meenemen in je beoordeling, ook als je het zelf nog niet ervaren hebt.

  17.   
    Musicman88's avatar

    Peter je had vorig jaar gewoon gelijk met die 9. AC Unity was vernieuwend genoeg ervoor. Dat de game slecht was uitgewerkt dat was inderdaad gewoon slecht van Ubisoft, maar de game en de vernieuwingen waren goed.

    Wat Michiel zegt, de stealth moet de nadruk meer op komen te liggen in volgende AC delen, anders gaat het teveel een actie game worden.

    Was dat nu een glitch die we zagen op 4 minuten ongeveer?

    Zitten er veel missies in waarbij je verplicht gebruik moet maken van paard en wagen?

    Ja de graphics, als console spelers daarover gaan klagen πŸ™„ Dat zijn ze gewoon zelf schuld. Ik bedoel, stop met het kopen van consoles, dan is het einde verhaal playstation en xbox en stap over op een goede gaming pc, daar kun je wel met goede graphics werken. Dat is net zoiets als teveel alcohol drinken en dan klagen dat je dronken bent geworden ervan πŸ‘Ώ

    Ik typ het gewoon even in de volgorde van het filmpje mee overigens, als de volgorde in mijn verhaal een beetje verwarrend πŸ˜• is…..

    Conclusie 8? Zeker waard lijkt het mij. Kan hem zelf nog niet spelen, want pc wordt weer genaaid door een latere release, maar wat er zo te zien valt, ziet er heel goed uit. πŸ˜€