Quest voor Destiny’s superwapen Sleeper Simulant is begonnen

Sinds gisteren hebben spelers van Destiny een leuke verrassing ontdekt. Een nieuwe quest is namelijk opgedoken, waarmee je op jacht kan gaan naar het meest mysterieuze wapen van The Taken King: de Sleeper Simulant. Deze Exotic fusion rifle, die als heavy weapon telt, vereist een reeks van quests. De eerste quest is dus sinds gisteren beschikbaar en bestaat uit meerdere opdrachten.

Om te beginnen dien je 4 fusion rifles te verzamelen, die je als willekeurige drops kunt verdienen tijdens het spelen, en deze mag je inleveren bij de Gunsmith in de Tower. Zodra je dat gedaan hebt, verschijnt op Aarde een nieuwe missie, The First Firewall. Dit is het echte begin van de Sleeper Simulant quest.

Als de The First Firewall hebt volbracht, krijg je als beloning een item: de Curious Tranceiver. Hierin moet je 4 getallenreeksen invoeren door een knop op de bovenste of onderste rij in te drukken. Een 1 staat voor de bovenste rij, een 2 voor de onderste rij:

1 2 1 1 2 2 2 1 2
1 2 1 1 2 2 1 1
1 2 2 2 1 2 2 2 1 1
1 2 1 2 1 2 1 1

Als je met succes alle vier de codes hebt ingevoerd, krijg je een nieuwe quest om te spelen: Shadow Call. Deze quest moet je verplicht in je eentje spelen en neemt je mee naar de Devil’s Spire in de Cosmodrome. Deze missie is een gevecht tegen de klok, want je moet diverse doelstellingen binnen een bepaalde tijd afronden.

Lukt het om de Shadow Call quest te volbrengen, dan ontvang je de Ikelos Fusion Core, een exotic quest item. Om dit item te activeren dien je 5 dingen te doen:

Dismantle een legendary of exotic heavy weapon
Voltooi de Archives missie op Venus
Voltooi een Defend the Warsat publiek event op Aarde, de Maan en Mars.

Als je deze 5 dingen hebt gedaan, krijg je als beloning de Reassembled Ikelos Fusion Core, die je naar de Gunsmith moet brengen.

Update 12:42
Inmiddels is het mogelijk om via de Gunsmith een nieuwe quest te krijgen The Sleeper Stirs. Deze quest houdt in dat je de Fallen SABER Strike op Light Level 280 moet volbrengen. Als je dat lukt, krijg je als beloning een Sleeper Simulant Weapon Frame, die je bij de Gunsmith kunt omzetten naar het beloofde wapen: de Sleeper Simulant. Een exotisch wapen, waarvan de laser dwars door vijanden kan knallen en kan afketsen via harde oppervlakken.

  1.   
    mheiden21's avatar

    Dat was gister inderdaad leuk om uit te zoeken, maar ook vrij snel klaar jammer genoeg.

  2.   
    Neolite's avatar

    De missies die je moet doen om de Sleeper Stimulant daadwerkelijk te verkrijgen zijn achterhaald! Het is alleen wachten totdat Bungie dit vrijgeeft. Geruchten zijn dat het de 7de van de volgende maand is.

  3.   
    Papachico's avatar

    Als ik dit zo lees is het erg easy om em te krijgen. Zit er uberhaupt wel een moeilijkheidsgraadje in dit spel?

  4.   
    BearsRidingTanks's avatar

    ALs je raid gear wilt krijgen wel,
    Gelukkig hoeven we niet lang te wachten gezien er al mensen rondlopen met het wapen vandaag.

  5.   
    LardvdMeer's avatar

    Ik heb een aantal fusion rifles ingeleverd maar begrijp ik nou goed dat ik ze eerst moet opsparen en dan 4 tegelijk in moet leveren?

  6.   
    Gozer_033's avatar

    wat een kut wapen is het zeg bah.
    al die hype voor dit 👿

  7.   
    crazyshine4722's avatar

    Got it! En iets teveel hype voor deze gun. Het is een eindbaaskiller. Geen wapen om vele mobs mee te doden.