Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Far Cry Primal Announcement trailer

Het hoge woord is eruit: Far Cry gaat naar het stenen tijdperk! In Far Cry Primal is het de bedoeling om te overleven in een prehistorische omgeving en in deze Announcement Trailer krijgen we alvast een episch voorproefje van de game…

  1.   
    stinkiwinkie's avatar

    Verschijnt op 23 februari 2016. Vraag me af aan de variëteit aan wapens. In de oertijd
    denk ik alleen aan knuppels,boog,speer en een steenslinger; Toch niet zoveel. Ik denk dat far cry primal een multiplayer gaat worden dat men met een team op dieren gaat jagen.

    Er is ook een nieuwe trailer van hearts of stone van the witcher 3 uit dat volgende week op 13 oktober gaat verschijnen.

  2.   
    RikZonderC's avatar

    stinkiwinkie schreef, "Verschijnt op 23 februari 2016. Vraag me af aan de variëteit aan wapens. In de oertijd
    denk ik alleen aan knuppels,boog,speer en een steenslinger; Toch niet zoveel. Ik denk dat far cry primal een multiplayer gaat worden dat men met een team op dieren gaat jagen.
    Er is ook een nieuwe trailer van hearts of stone van the witcher 3 uit dat volgende week op 13 oktober gaat verschijnen."

    Na wat research gedaan te hebben kan ik zeggen dat deze game volledig singleplayer wordt. Over de wapens hebben de makers gezegd dat ze hun best doen veel wapenvariatie neer te zetten. Het zijn wel allemaal bogen, knuppels en speren, maar het gaat om de materialen waarvan ze gemaakt zijn. Je begint met het maken van zwakke wapens. Naarmate je verder komt kun je je wapens craften van sterkere materialen (sterkere steensoorten, botten etc.). Dit systeem kun je een beetje vergelijken met wat bijvoorbeeld Minecraft ook heeft. Er zijn weinig soorten wapens beschikbaar, maar er is veel variatie in hoe goed ze zijn, hoe sterk ze zijn en hoe lang ze meegaan.

  3.   
    Bosnegert's avatar

    Leuk science fiction verhaal die mammoet.

  4.   
    PaNNa's avatar

    Ik ben eens benieuwd hoe ze dit gaan aanpakken.

  5.   
    HWSHHZ's avatar

    @Bosnegert 10.000 jaar voor Chr.