Hitman komt uit op 11 maart; meer content verschijnt in april, mei en juni

Laatst werd nog aangekondigd dat Hitman vertraagd was naar maart. Nu is de definitieve releasedatum bekendgemaakt: 11 maart. Ook krijgen we eindelijk meer informatie omtrent het ietwat vreemde releaseschema.

Allereerst kunnen spelers het Hitman Intro Pack kopen: voor 34,99 dollar krijg je toegang tot de eerste drie sandbox-locaties, te weten Parijs, Sapienza en Marrakesh. Daarnaast krijg je zes campagnemissies, alle live events en moordcontracten voor de gebieden die in maart uitkomen. Het Intro Pack is alleen als pre-order te krijgen.

Als je het Intro Pack koopt, kun je daarna voor 29,99 dollar de content kopen die in de maanden na de release uitkomt. De overige gebieden zijn Thailand, de Verenigde Staten en Japan. Die verschijnen in respectievelijk april, juni en juli.

Er is echter ook een optie om het gehele spel in een keer te kopen. Voor 59,99 dollar krijgt de koper toegang tot alle content én tot de bèta. Wel is de bèta is exclusief te spelen voor mensen met een PlayStation 4 of een pc. Ook moet je bij deze optie alsnog wachten tot je aan de slag kunt in Thailand, de VS en Japan. Daar staat tegenover dat deze optie je 5 dollar bespaart ten opzichte van het upgraden van het Intro Pack. De prijzen in euro’s zijn op het moment van schrijven nog niet bekend, maar we kunnen er rustig van uitgaan dat die hetzelfde zijn als de prijzen in dollars.

Hitman komt uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

 1.   
  Cyart's avatar

  is de pre-order intro pack prijs boven op et gewone spel?

 2.   
  TheHulk0183's avatar

  wat een onzin, word weer een spel die maar half af is wss

 3.   
  MikeGevers's avatar

  Cyart schreef, "is de pre-order intro pack prijs boven op et gewone spel? "

  Nee, het Intro Pack kost 34,99 dollar. De rest van de content kun je dan kopen voor $29,99 🙂

  Het gewone spel staat daar los van en kost $59,99

 4.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Dan was er helemaal geen reden voor een uitstel. Dat betekend dus dat ze hebben uitgesteld wegens andere games rond december. Deze content zou ook in december komen deze hoeveelheid. Sterker nog het is zelfs duurder geworden eerst zou het 50 euro zijn nu opeens 60 euro.