Top 10-spelers NBA 2K16 bekend; LeBron James nog steeds de beste

De release van NBA 2K16 is in aantocht, want volgende week verschijnt dit nieuwe deel in de bejubelde NBA-franchise van 2K Games. Net zoals bij andere sportgames zijn we natuurlijk benieuwd naar de allerbeste spelers die je straks tegen kunt komen in de game.

Via Facebook heeft 2K diverse top 10-lijsten onthuld van de beste spelers op de diverse posities: Overall, Point Guards, Shooting Guards, Centers, Small Forwards en Power Forwards. In de Overall-lijst pronkt nog steeds LeBron James op nummer 1, gevolgd door Stephen Curry, Anthony Davis, James Harden en Kevin Durant.

Staan jouw favoriete spelers hoog in de ranglijsten?

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Daniel Z's avatar

  Vet dat er nog steeds oudgedienden spelen, zoals Kobe Bryant, Pau Gasol, Dirk Nowitzki en Tim Duncan. Ik volg de NBA al jaren nauwelijks, dus zitten voor mij veel onbekende namen tussen. Wel chill dat de Charlotte Hornets eindelijk weer hun naam terug hebben. En LeBron James en Carmelo Anthony heb ik echt nog als broekies meegemaakt in de games jaren geleden.

 2.   
  ChielB's avatar

  De oudjes zijn redelijk solide ja, maar gelukkig een enorme lading nieuwe talenten/toppers ook. 8) Wel vind ik James Harden in de game wat soft overkomen, terwijl hij IRL echt een beest van een speler is.

 3.   
  TheHulk0183's avatar

  @DanielZ Charlotte Hornets is een aantal jaar veranderd van Charlotte Bobcats. Het was eerst namelijk New Orléans Hornets

 4.   
  TheHulk0183's avatar

  *en die heten nu New Orléans Pelicans