Britse gamers betalen 450 euro voor Super Mario Maker

Dat Super Mario Maker een fantastische game is, kon je eerder deze week al lezen in onze review. Het spel is dus zonder twijfel de volle 60 euro waard, al schatte de Britse winkelketen GAME de betalingsbereidheid van zijn klanten wel erg positief in.

Door een fout in het systeem werd iedereen die Super Mario Maker had gepre-orderd namelijk meerdere keren gefactureerd. Sommige mensen ontvingen maar liefst zeven facturen! Sommige klanten die hadden betaald via hun creditcard, kwamen er toen ze opstonden dus achter dat ze plotseling 329 pond (circa 450 euro) armer waren. GAME werd al snel op de hoogte gesteld van het probleem en is nu begonnen met het terugbetalen van de gedupeerden. Een dappere, maar helaas mislukte poging van Nintendo om de verkoopcijfers wat op te krikken.

 1.   
  iksanderzijn's avatar

  Ik heb 2 bol.com tegoedbonnen gehad, waardoor heb ik er zelf maar een 10tje voor heb hoeven te betalen. Ik kan niet wachten tot het vrijdag is! 😀

 2.   
  Neolite's avatar

  Jammer dat deze game op een gigantisch geflopt systeem uitkomt. Wii U is toch wel de grootste miskleun van Nintendo de afgelopen jaren geweest. Kan mij nog wel een zeer zeker lid herinneren die beweerde dat de Wii U het zeker wel op kon nemen tegen de Xbox One en de Playstation 4. 🙂

 3.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  Neolite schreef, "Jammer dat deze game op een gigantisch geflopt systeem uitkomt. Wii U is toch wel de grootste miskleun van Nintendo de afgelopen jaren geweest. Kan mij nog wel een zeer zeker lid herinneren die beweerde dat de Wii U het zeker wel op kon nemen tegen de Xbox One en de Playstation 4. 🙂 "

  Precies dit. Nintendo heeft een paar leuke franchises zoals mario en Pokémon maar consoles maken kunnen ze al 10 jaar niet meer.

  Ot: zuur als je opeens 7x zoveel minder op je rekening hebt.