Xbox-ontwikkelaar laat fans volgende game kiezen; onthult Project: Knoxville

Press Play, de Deense studio die faam verwierf met Max: The Curse of Brotherhood, startte vorige maand een opmerkelijke actie. De ontwikkelaar legde zijn fans drie verschillende game-ideeën voor, waarna mensen zelf konden stemmen welke zij het tofst vonden.

Dat werd massaal gedaan en zo is uiteindelijk democratisch besloten dat Project: Knoxville de volgende game van Press Play wordt. Project: Knoxville is een multiplayer survival-action-game die spelers plaatst in een levensgevaarlijke, futuristische spelshow. De game is geïnspireerd door films als The Running Man en The Hunger Games. Het doel is om de spelshow te overleven en hiervoor moet je onder andere wapens verzamelen, vechten tegen computergestuurde vijanden en vriendschappen sluiten met je medespelers.

Op 17 september start Press Play met tweewekelijkse Twitch livestreams, waarin het steeds zal tonen hoe het staat met de ontwikkeling van Project: Knoxville. De ontwikkelaar benadrukt dat de andere twee games, Dwarka en Karoo, voorlopig in de ijskast staan. De volle focus ligt momenteel dus op Project: Knoxville en als we onderstaande video bekijken, vinden we dat helemaal niet erg.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren