Grote pc-patch Batman: Arkham Knight nu beschikbaar

De grote pc-patch voor Batman: Arkham Knight, die donderdag al kort beschikbaar was, is nu officieel verschenen. De patch zou de grootste problemen moeten verhelpen en zorgt ervoor dat de game redelijk fatsoenlijk speelbaar is.

Ook voegt de patch enkele grafische opties toe. Hierdoor kunnen spelers onder andere een framecap instellen, de texture-filtering wijzigen en andere grafische toeters en bellen aan- of uitzetten. Hoewel er nog steeds problemen zijn die de patch niet verhelpt, zouden alle grote fouten nu gerepareerd moeten zijn.

De pc-versie van Batman: Arkham Knight, die kort na de release uit de verkoop gehaald werd, is nog steeds niet beschikbaar in de digitale winkels. Het is niet duidelijk wanneer Warner Bros. deze weer terugbrengt.

 1.   
  Koenboy1304's avatar

  Het was een slimme zet om de game weg te halen voordat er allemaal haat kwam, maar ze hadden het eerst moeten testen want nu zijn er alsnog veel mensen die er geen zin meer in hebben omdat de game uit de winkel is gehaald…. Maar als mensen gehypt willen zijn moeten ze dat zijn, maar ik heb er geen zin/vertrouwen meer in…. 🙁

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  “redelijk fatsoenlijk speelbaar, 10/10” – IGN

 3.   
  C.O.G's avatar

  nouja ik heb het spel allang had de key kunne kopen gewoon oaar weken na de release via g2a en gewoon via steam kunne activeren