PlayStation 3- en Xbox 360-versie Mortal Kombat X geannuleerd

Mortal Kombat X is niet langer in ontwikkeling voor de PlayStation 3 en Xbox 360, zo bevestigt uitgever Warner Bros. vandaag. Tweemaal eerder werd de releasedatum al opgeschoven. De game zou oorspronkelijk tegelijk met de versies voor de PlayStation 4, Xbox One en pc moeten verschijnen, in april van dit jaar.

We were not able to get the PS3 and Xbox 360 versions to the quality expected of a Mortal Kombat game and are very sorry for not being able to deliver the products as originally planned.
Ontwikkelaar NetherRealm Studios kon naar eigen zegen niet tot een degelijk eindproduct komen. De versies die in april van dit jaar verschenen, hadden de standaard zo hoog gelegd dat zij de verwachtingen voor de PlayStation 3- en Xbox 360-versie niet waar konden maken. Mocht je de game al besteld hebben voor de PlayStation 3 of Xbox 360, dan belooft Warner Bros. dat je je geld gewoon terug kunt krijgen.

 1.   
  gasmonkey's avatar

  Pff net of mortal kombat voor de ps4 zo machtig mooi is

 2.   
  Neolite's avatar

  Betere grafische weergave is niet het enige wat de nieuwe console mogelijk maakt. 🙄

 3.   
  Bram_M99's avatar

  Ik kan het wel begrijpen maar toch geloof ik niet dat het niet mogelijk was om de game op oude consoles te laten komen… 😮

 4.   
  Hitman047's avatar

  ”Bram_M99″ schreef, "Ik kan het wel begrijpen maar toch geloof ik niet dat het niet mogelijk was om de game op oude consoles te laten komen… 😮 "

  Dat staat er ook niet. 😉

  Dat High Voltage er niet toe in staat was, dat geloof ik best…

  (Staat verkeerd in het artikel, btw; NetherRealm was niet verantwoordelijk voor de port)

 5.   
  Talska's avatar

  Het gebeurt langzaam, de overgang is nu vriendelijker dan PS2/PS3 Xbox/360 maar het houd natuurlijk ergens op. Er worden tegenwoordig games gemaakt (kuch TESO) dat gaat het allemaal niet meer trekken.

 6.   
  gamepower's avatar

  spijtig en aan de andere kant goed…. mortal kombat x draait perfect op de nieuwe systemen. het word stilaan tijd dat iedere uitgever begint na te denken om gewoon voor de next-gen te ontwikkelen

 7.   
  N-Sortin's avatar

  gasmonkey schreef, "Pff net of mortal kombat voor de ps4 zo machtig mooi is"

  Is het dan niet?

 8.   
  DaanDeGamer's avatar

  Maak de kwaliteit dan net iets lager dat maakt niemand iets uit lijkt mij.

 9.   
  Rijstekorrel's avatar

  DaanDeGamer schreef, "Maak de kwaliteit dan net iets lager dat maakt niemand iets uit lijkt mij."

  Nee het zat er gewoon een keer aan te komen dat spellen niet meer op de old-gen uit komen, de ps4/xbox one zijn nu al een tijdje uit.
  Als je dus echt wilt door gamen zal je een nieuwe console moeten kopen, op de pc het zelfde je pc moet je ook een keer vernieuwen.