GN Lunchtip: Twitch Plays Dark Souls


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Nadat de Twitch-community eerder succesvol diverse edities van Pokémon wist uit te spelen, wordt er met de nieuwe ‘Twitch Plays’ nu wat meer uitdaging gezocht. Zes dagen geleden is namelijk Twitch Plays Dark Souls gestart. Met dank aan een nieuw systeem, waarbij de game gepauzeerd wordt om te stemmen over de actie die uitgevoerd moet worden, is het inmiddels gelukt om de eerste eindbaas, Asylum Demon, te verslaan. Het uitspelen van de game lijkt echter nog ver weg…


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Mortal Kombat Fatalities in het echt! (18+).
 1.   
  swklijn1's avatar

  Ze zijn eindelijk door het 1e level heen! W0000T

 2.   
  Glenn Lambrix's avatar

  Hardcore

 3.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Het gevecht tegen snorlax en Pikachu wil ik graag zien

 4.   
  King of Heroes's avatar

  Dit gaat even duren… 😳

 5.   
  PaNNa's avatar

  Ik denk het ook 🙂 Haha al die commands 😀

 6.   
  DutchACfreak's avatar

  3000 Views.. comments vliegen over en weer… ik geef het weinig kans dat ze ver komen maar goed we zullen zien 😛