Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Video preview: Guitar Hero Live (hands-on)

Onze Leon waande zich een echte rockster toen hij aan de gang mocht met Guitar Hero Live. Maar hoe zit het met die nieuwe abonnementendiensten? En hoe hard rockt de game en de verse controller nu eigenlijk nog? Mede-rocker Tom bespreekt het met de virtuoze adjunct-hoofdredacteur…

 1.   
  Danielle.k's avatar

  Die bril is groter dan je hoofd ๐Ÿ˜€

  Maar leuke video en we zijn weer wat Guitar Hero wijzer geworden.

 2.   
  gamefreak1992's avatar

  Ik ben wel weer toe aan een nieuwe guitarhero en deze ziet er goed uit ๐Ÿ˜€ . Verder ben ik erg benieuwd hoe de nieuwe gitaren spelen ๐Ÿ™‚

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ik denk toch dat ik die 5 knoppen zou gaan missen. Je hand over de controller verplaatsen en met 4 vingers spelen is juist wat ik altijd zo leuk vond aan Guitar Hero. Oh en ik weet zeker dat iemand hier een hilarische seks grap bij gaat verzinnen.

 4.   
  Tom's avatar

  Inb4 fingering joke?

  To be honest, het herzetten van je hand was soms wel tof, maar dit is toch net wat complexer en lastiger dan die ene vijfde knop. Nu zit de moeilijkheid ‘m niet in die ene verplaatsing, maar juist in het bevingeren van al die knopjes.

 5.   
  Daniel Z's avatar

  Het voelde lekker vernieuwend met die zes knoppen. En hoewel we onszelf lekker gaan pijnigen door heel veel te oefenen, heb ik er ontzettend veel zin in.