Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe gameplay: Homefront: The Revolution Red Zone Gameplay Demo

Hij is al wat dagen oud, maar deze uitgebreide gameplay demo van Homefront: The Revolution willen we jullie niet onthouden!

 1.   
  mmx's avatar

  Ziet er prima uit deze ga ik wel in de gaten houden en evt. pre orderen 🙂

 2.   
  Leukste's avatar

  Ziet er goed uit.

 3.   
  Ralph P Scene's avatar

  Ziet er weer gewedlig uit!

 4.   
  Musicman88's avatar

  Ik moet de eerste homefront nog eens gaan kopen en spelen, voordat ik aan deze wil beginnen, maar zo te zien is dit er zeker één om in de gaten te houden. Game ziet er supervet uit. 😀

 5.   
  fdennis's avatar

  Het ziet er best tof uit. Doet mij een beetje denken aan Far Cry 2/3/4. Enige minpuntje die ik heb gezien is het bloed. Wanneer je iemand neer schiet dan ziet het bloed er wel vreselijk nep uit. Ik hoop dat ze hier nog aan gaan werken. Maar voor de rest is het een goeie voorbode op de game.

 6.   
  toqeer's avatar

  dit ziet er wel interessant uit eerste deel heb ik nooit gespeeld

 7.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Had liever een meer hedendaagse setting gezien zonder drones enzo. Maar als het spel verder wel gewoon leuk is en het een beetje lekker speelt hoor je me daar verder ook niet meer over zeuren. Ga hem wel even in de gaten houden

 8.   
  WauWsy's avatar

  Ik von de sfeer van deel 1 al helemaal geweldig. Heel goed verhaal. Ben enorm benieuwd naar dit deel. Hoop wel op wat meer vrijheid dan wat ik nu zag in de demo.. Meer van punt a naar b rennen steeds.