Releasedatum Android-versie Fallout Shelter bekend; nieuwe content onthuld

Op de E3 kondigde Bethesda trots aan dat Fallout Shelter direct beschikbaar was voor iPhone-bezitters. Helaas werd het geduld van Android-gebruikers nog even op de proef gesteld, maar daar komt binnenkort verandering in.

Bethesda heeft zojuist namelijk onthuld dat Fallout Shelter vanaf 13 augustus gratis te downloaden is in de Play Store. Om de pijn van het lange wachten iets te verzachten, krijgen Android-bezitters toffe extra content. Zo wordt de robothulp Mr. Handy geïntroduceerd als premium-beloning. Je kunt deze trouwe butler gebruiken om resources binnen je Vault te verzamelen, maar het is ook mogelijk om hem het Wasteland in te sturen. Hij kan dan bijvoorbeeld loot verzamelen of je Vault beschermen.

Die bescherming is hard nodig, want de Android-versie van Fallout Shelter introduceert enkele nieuwe vijanden. De Deathclaws (die we eerder zagen in de gameplay-video) maken hun opwachting en je kunt voortaan Molerat-plagen verwachten. Dankzij een update kunnen bezitters van een iOS-apparaat vanaf 13 augustus ook met bovengenoemde content aan de slag.

Fallout Shelter is een groot succes op iOS en wist binnen twee weken maar liefst 5,1 miljoen dollar binnen te slepen. Kun je nog wel wat hulp gebruiken, check dan onze tips & tricks-gids!

  1.   
    nielsiebro's avatar

    heb ik zin in! (͡° ͜ʖ ͡°)

  2.   
    _BeefCake99_'s avatar

    5,1 mil in twee weken. Je zal maar angry birds of cut the rope hebben bedacht.

  3.   
    _BeefCake99_'s avatar

    5,1 mil in twee weken. Je zal maar angry birds of cut the rope hebben bedacht.

  4.   
    Ralph P Scene's avatar

    cant whait!

  5.   
    TheNerdNL's avatar

    ik kan niet wachten

  6.   
    Tekasie's avatar

    Heb er zin in 🙂