Nieuwe RPG in Warhammer 40.000-serie onthuld

Hoewel er recent al veel games in het Warhammer-universum uitkwamen of werden aangekondigd, zat daar tot nu toe nog geen RPG bij. Daar komt nu verandering in, want vandaag is Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr aangekondigd. Het gaat hier om een actie-RPG die ontwikkeld wordt door NeoCore Games, bekend van onder andere The Incredible Adventures of Van Helsing.

De game zal de speler als leden van de Inquisition laten spelen, die verzeild raken in een oorlog. Nadat je de verhaallijn hebt doorlopen, verandert het spel in een eindeloze sandbox-game die zich afspeelt in hetzelfde, afgesloten stuk van het Warhammer-universum. De spelwereld zal zich geleidelijk ontwikkelen, waardoor de speler volgens de ontwikkelaar nog jarenlang plezier zal hebben, ook ná de singleplayer-campagne.

Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr verschijnt op de Xbox One, PlayStation 4 en de pc. Het spel komt naar verwachting in 2016 uit, maar dit is nog niet definitief bevestigd. Check hieronder alvast de eerste trailer.

 1.   
  Hitman047's avatar

  Geven ze de licentie tegenwoordig weg bij een pakje boter?

  Ik denk dat er momenteel zeker ~10 Warhammer games in ontwikkeling zijn… 😳

 2.   
  WoKingNL's avatar

  Ach, aan de ene kant is het niet zo handig maar aan de andere kant zitten er misschien wat pareltjes tussen? :< De enige game die ik wil zien is Dawn of war 3 en er lijken wat tekenen te zijn dat die misschien aangekondigd gaat worde n 🙂

 3.   
  Hitman047's avatar

  True, en dat is ook meteen de reden dat ik het absoluut niet erg vind.

  Al die licentie-inkomsten maken het mogelijk om de game te ontwikkelen die we écht willen zien.