Hoofdontwikkelaar Final Fantasy VII Remake wist niet dat hij de leidinggevende was

Tetsuya Nomura is de hoofdontwikkelaar van Final Fantasy VII Remake, een feitje dat je vermoedelijk nog niet wist. Nu is dit niet zo bijzonder, maar opmerkelijker is het gegeven dat de beste man hier eerst zelf ook niet van op de hoogte was. Gedurende het preproductieproces van de remake van Final Fantasy VII ging Nomura ervan uit dat Yoshinori Kitase, director van het origineel, verantwoordelijk was voor het leidinggeven aan de ontwikkeling van Final Fantasy VII Remake.

Pas toen Nomura tijdens een interne presentatie zag staan dat hij de leidinggevende was, ontdekte hij dat hijzelf verantwoordelijk was voor het aansturen van de ontwikkeling van Final Fantasy VII Remake:

As preproduction went along and I offered my opinions on what I thought should be done, Mr. Kitase would ask me how the individual elements should be adjusted in fine detail. It was very perplexing. Then one day, as I was checking the internal company presentation video it said ‘Director Tetsuya Nomura’ at the end.

So I called up Mr. Kitase and said, ‘It says that I’m the director for some reason.’ To which he replied, ‘Of course it does.’

 1.   
  Kamelot2's avatar

  Whaha, Mooi om op deze manier er achter te komen dat je een leidinggevende functie hebt haha:D:P

 2.   
  Basman01's avatar

  hahaha aan de ene kant wel grappig ,maar aan de andere kant ook een teken van lui management? ๐Ÿ˜‰

 3.   
  NoFearz's avatar

  ”Basman01″ schreef, "hahaha aan de ene kant wel grappig ,maar aan de andere kant ook een teken van lui management? ๐Ÿ˜‰ "

  Kwestie van aannames en niet communiceren?

 4.   
  MikeGevers's avatar

  Zou dat ook het geval zijn geweest bij de PC-port van Batman: Arkham Knight? ๐Ÿ˜›

 5.   
  Noice!'s avatar

  Doet me denken aan Nintendo die Super Smash Brawl aankondigde met veel bombarie, om vervolgens naar Sakurai te gaan en te vragen: “je doet ’t toch wel he?”

 6.   
  Jarek's avatar

  Hahaha, geweldig toch? ๐Ÿ˜€

 7.   
  GBA43's avatar

  MikeGeversNET schreef, "Zou dat ook het geval zijn geweest bij de PC-port van Batman: Arkham Knight? :P"

  Dit dacht ik dus ook.. ๐Ÿ˜†

 8.   
  yoranw's avatar

  ik wet dat hij het anders wel op zijn loonstrookje heeft gemerkt