Batman: Arkham Knight Collector’s Edition vertraagd

UPDATE: Verschillende Nederlandse retailers hebben e-mails verzonden waarin compensatie wordt aangeboden voor de vertraging. Game Mania en Bol.com versturen downloadcodes van de normale editie. Je zult de Collector’s Edition ontvangen wanneer deze beschikbaar is. Bart Smit spreekt over een vertraging van drie weken en biedt je de mogelijkheid om de normale editie te bestellen.

Warner Bros. stelt het geduld van Batman-fans flink op de proef. Nadat vorige week bekend werd dat de Batmobile Edition van Batman: Arkham Knight is geannuleerd blijkt nu, een dag voor launch, dat de Collector’s Edition vertraagd is. Op Amazon is de game onbeschikbaar. Er staat een vermelding dat niet bekend is wanneer de game op voorraad zal zijn. Ook op Nederlandse websites als Dixons en MyCom is de levertijd van de Collector’s Edition als onbekend weergegeven.

Ontwikkelaar Rocksteady heeft een statement vrijgegeven:

We regret to inform you that we are not able to release the Batmobile Collector’s Edition of Batman: Arkham Knight due to unforeseen circumstances that greatly compromised the quality of this extremely limited run of product. We are deeply apologetic for this unfortunate outcome.
Als je de Collector’s Edition heb je besteld dan zul je dus nog even moeten wachten.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Wat ben ik blij dat ik voor het eerst géén CE heb besteld! xD

 2.   
  kmjansen's avatar

  volgens my kregen die mensen wel een download code im de game wel te downloaden en te spelen op release

 3.   
  Koen's avatar

  kmjansen schreef, "volgens my kregen die mensen wel een download code im de game wel te downloaden en te spelen op release"

  Amazon en Gamestop Finland hebben dat inderdaad toegezegd. Het is voorsalsnog niet bekend hoe de Nederlandse websites dit gaan oplossen. Enkele Nederlandse websites hebben daarnaast nog steeds 23 juni als releasedatum staan.

 4.   
  swklijn1's avatar

  Koen schreef, "

  ”kmjansen” schreef, "volgens my kregen die mensen wel een download code im de game wel te downloaden en te spelen op release"

  Amazon en Gamestop Finland hebben dat inderdaad toegezegd. Het is voorsalsnog niet bekend hoe de Nederlandse websites dit gaan oplossen. Enkele Nederlandse websites hebben daarnaast nog steeds 23 juni als releasedatum staan. "

  Gamemania, en volgens mij ook Bol.com hebben al gezegd dat ze codes gaan geven op de release.

 5.   
  Koen's avatar

  ”swklijn1″ schreef, "Gamemania, en volgens mij ook Bol.com hebben al gezegd dat ze codes gaan geven op de release."

  Goed opgemerkt! Ik heb het even aangepast. 🙂

 6.   
  GamerJaime's avatar

  Ik had de normale editie besteld bij Bol.com maar krijg net een mail dat ik hem pas woensdag krijg. WTF Warner?? Waar slaat dat op dat ze die game niet op tijd leveren?? Hele slechte zaak.

 7.   
  GamerJaime's avatar

  Hoe komen jullie er trouwens bij dat Bol.com downloadcodes stuurt? Ik heb alleen een kortingscode gekregen, geen download code. En de mededeling dat ze hopen ze game morgen te kunnen verzenden. Hoe kan zoiets gebeuren? Hoezo levert Warner die game niet en cancelen ze andere edities? Dat is toch belachelijk of niet?

  Ik heb de game in April gereserveerd, en ze komen nu pas tot de ontdekking dat ze te weinig hebben, hoe dan?

 8.   
  Koen's avatar

  GamerJaime schreef, "Hoe komen jullie er trouwens bij dat Bol.com downloadcodes stuurt? Ik heb alleen een kortingscode gekregen, geen download code. En de mededeling dat ze hopen ze game morgen te kunnen verzenden. Hoe kan zoiets gebeuren? Hoezo levert Warner die game niet en cancelen ze andere edities? Dat is toch belachelijk of niet?
  Ik heb de game in April gereserveerd, en ze komen nu pas tot de ontdekking dat ze te weinig hebben, hoe dan? "

  Dit staat op de Twitter van Bol.com. De communicatie is over het algemeen inderdaad erg onduidelijk. Iedere website meldt verschillende data en komt met verschillende ‘oplossingen’. Slechte week voor Warner Bros.

 9.   
  SonyBoy's avatar

  Ben zo blij dat de Limited Edition Batman PS4 Console wel gewoon tijdig wordt geleverd. Deze game heeft het met de speciale edities erg zwaar gehad met daadwerkelijk in de winkels te verschijnen. 😡

  Still a great game though! 😆