Nieuwe filmposter voor Ant-Man

Er is wederom een nieuwe filmposter voor Marvel’s Ant-Man verschenen, waarop we hoofdrolspeler Paul Rudd in zijn kostuum kunnen bewonderen. De volgende evolutie van het Marvel Cinematic Universe brengt één van de oprichters van de Avengers voor de eerste keer naar het grote scherm in Marvel Studios’ Ant-Man.

Het geheime wapen van meesterdief Scott Lang is zijn uitzonderlijke vermogen om kleiner en tegelijkertijd sterker te worden. Hij moet zijn innerlijke held aanvaarden en zijn mentor Dr. Hank Pym helpen om het geheim van zijn spectaculaire Ant-Man uniform te beschermen tegen een nieuwe generatie van opkomende bedreigingen. Terwijl Pym en Lang schijnbaar onoverkomelijke obstakels trotseren, moeten ze een overval beramen en deze tot een goed einde brengen om de wereld te kunnen redden.

Naast Paul Rudd maken niemand minder dan Evangeline Lilly, Corey Stoll, Judy Greer, Bobby Cannavale, Michael Pena en Michael Douglas maken ook deel uit van de cast. De film zal vanaf 23 juli in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren