Candy Crush Saga voorgeïnstalleerd op Windows 10

De wat oudere gamers hebben vroeger ongetwijfeld de nodige uurtjes gespendeerd met Mijnenveger en Solitaire, twee bizar verslavende games die gratis geïnstalleerd waren op je Windows-computer. Met Windows 10 voegt Microsoft nog een game aan het assortiment toe: Candy Crush Saga.

In een bericht op de Xbox Wire laat Microsoft weten dat dit populaire puzzelspelletje van King zich aansluit bij Solitaire, Mijnenveger en Hartenjagen. Candy Crush Saga is dus “gratis” speelbaar op elke Windows 10-computer, al heb je natuurlijk de mogelijkheid om je halve maandsalaris te spenderen aan microtransacties. De Windows 10-versie ondersteunt bovendien cross-play met iOS- en Android-apparaten, zodat je onderweg verder kunt waar je thuis geëindigd was. Iedereen die nog twijfelde over de overstap naar WIndows 10, is vanzelfsprekend nu overstag.

  1.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Aa pls Dont Candy Crush Saga dat is dus waar ik echt geen in heb 😛

  2.   
    squidgyboy's avatar

    gelijk deinstalleren … 8)

  3.   
    420blazeit's avatar

    Nice!

  4.   
    RenevdGijp's avatar

    Product placement has reached a new level.

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Nee het spel is niet voor geïnstalleerd het zal zich na een tijdje uit zich zelf installeren, maar goed dat is net zo erg uiteraard ongewenst iets erbij krijgen.
    Ik mag hopen dat als je het verwijderd het niet na een tijdje terug komt, gelukkig heb ik een mac dus hier geen last van maar voor de andere.

  6.   
    mmx's avatar

    Nou ik zeg maar een ding ik hoef geen candy crush 😛

  7.   
    Flapjack's avatar

    candy crush is net zoiets als flappy bird, maar heeft een net wat langere levensverwachting. dat microsoft dat niet ziet is een grote faal. over een jaar of 2 is dat spel helemaal uit.

  8.   
    Musicman88's avatar

    Moet bij dit nieuwsbericht niet een GAMERSNEP waarschuwing? Dat is toch het meest belachelijke wat ik vandaag gehoord heb.

  9.   
    Sa.'s avatar

    Jeetje mina… Dat is toch wel et meest zielige wat ik vandaag gehoord heb! (En de dag begint net terwijl ik dit typ 😆 )