Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Assassin’s Creed: Syndicate Gameplay Walkthrough

Gisteren werd het duidelijk dat later dit jaar Assassin’s Creed: Syndicate zal verschijnen! In de game kruip je in de huid van de assassin Jacob Frye en is het aan jou de taak om London te bevrijden van de Templars. Bekijk hierboven alvast zo’n tien minuten aan gameplay van de game in deze Assassin’s Creed: Syndicate Gameplay Walkthrough!

  1.   
    R1chardTM's avatar

    Gelukkig is dit niet weer veel van hetzelfde in een nieuw jasje. Oh wacht… wel! 🙁

  2.   
    mastertje's avatar

    Ik weet dat het een alpha-build is maar oi oi. Dat koets rijden ziet er niet uit en vind de gevechten onnatuurlijk snel ogen (te snel naar mijn mening) lijkt net of het vechten x2 wordt afgespeeld ten opzichte van de rest. Nope loop hier nog totaal niet warm voor

  3.   
    Nitrix31's avatar

    R1chardTM schreef, "Gelukkig is dit niet weer veel van hetzelfde in een nieuw jasje. Oh wacht… wel! :("

    Eens. Het lijkt erop dat dit Unity 2.0 gaat worden. Het is aan de ene kant erg jammer (geen grote vernieuwingen) en aan de andere kant ook wel leuk (unity was erg vet). Maar dan komt het geld verhaal weer. Is dit dan wel een volledig spel? Of meer een soort uitbreiding? Is het wel 60 of 70 euro waard of zouden ze er bijvoorbeeld 20 euro voor moeten vragen? Hier komt het Call of Duty gevoel sterk naar boven. Als maar het zelfde alleen een ander tijdperk/omgeving. Of zijn wij gamers gewoon te veel verwend en moeten we niet elke keer zeuren?

  4.   
    Vinstaro's avatar

    Gamers zijn niet verwend want we betalen, als het goed is, nog steeds. De meeste gamers zijn gewoon erg conventieel, , hun interpreteren en vergelijken het moet de oude consoles.
    Vroeger was het ‘gamen’ nieuw.
    Dat je op je tv met een controller iemand kon besturen was fantastisch, er was nog niks zoals dat, vaarwel lego en modeltreintjes. Een loodgieter die op paddestoelen springt? Hoe komen ze erbij?
    Tegenwoordig is gamen zo normaal als een film kijken, dat jij dat poppetje kan laten springen, lopen, vechten ga zo maar door is voor mijn generatie dood normaal.
    De consument op het gebied van games zijn nogmaals niet verwend, maar de meeste zeuren wel.
    Alle AC hebben een ijzersterke basis, en ik betrap me erop dat als er vernieuwing komt op gameplay gebied dat ik dat niet altijd als iets positiefs ervaar.
    AC 3 is mijn favoriet, deel 1 vond ik het vechten te herhalend deel 2 te gretig. Toen kwam deel 4, ik kan blindelings 10 mannetjes aan waarbij ik met AC 3 echt al in het nauw gedreven werd door 5 tegenstanders.
    Wat verwachten sommige mensen bij een nieuwe AC? Een nieuw protagonist? Een nieuw tijdperk?
    Mooiere graphics bij elk deel?
    AC brengt genoeg vernieuwing en als ze teveel vernieuwing brengen kan dat, hun nu wel inmiddels gegeven prestige, van AC beschadigen.

    Over deze AC, heerlijk dat ze dat multiplayer eruit laten, en zelfs in het Aplha status ziet het er veel belovend en vernieuwend uit op een positieve manier.

    Excuses voor de lange post.

  5.   
    mvbadbob's avatar

    Er is een hoop voor nodig om Unity goed te maken. Dit komt nog niet in de buurt.
    Ze hebben nog een lange weg te gaan.

  6.   
    stinkiwinkie's avatar

    Heb zo’n voorgevoel dat ze de tweelingzus Evie Frye gaan laten sterven.

  7.   
    Connorkill's avatar

    Nou dat beloofd wat, meer vuistgevechten. En in de schaarse voorbeelden die we daarvan te zien krijgen zie je al meerdere keren dezelfde animaties. Welke naar mijn mening ook nog niet eens goed uitzien. En hoe wordt het gebalanceerd met je sabel terwijl de badguys met dolken lopen? En ik vind de straten nou niet bruisen van het leven. Ben een die-hard ac fan maar ben voorlopig sceptisch.

  8.   
    HWSHHZ's avatar

    Unity heeft dingen fout gedaan, maar ook goed! Waarom zou je het free-runnen veranderen als dat in Unity al heerlijk vloeiend ging in vergelijking met AC 3 en Black Flag?

    Blij dat het vuist vechten ook terug is, dat heb ik zeker gemist in Unity. Nu maar hopen dat er ook weer combinaties mogelijk zijn van wapens en gadgets, zoals in de vorige delen!

    Ook veel gelezen, dat de setting teveel modern wordt, en daar ben ik het ook mee eens. De AC Franchise is er geen voor de moderne tijdperken, maar voor het verleden juist. Ik hoop dat dus ook zo blijft.

  9.   
    SolidSnake1284's avatar

    nou ik denk dat het wel een goeie wordt maar indd de verleden heeft een vettere sfeer zoals deel 1. maar vergeet niet het zal echt wel eindigen in het heden weet je nog waarom we naar het verleden gingen jongens? je ging in het heden in zo’n apparaat liggen?
    maar ja net als COD brengen ze wel erg snel opvolgers uit…….komen we ook meer bugs en glitches tegen
    😥