GamersNEP Nieuws: Hans Otjes naar Eurovisiesongfestival 2016


Wenen – Hoewel het Eurovisiesongfestival van dit jaar nog plaats moet vinden, is het vandaag al bekend geworden wie volgend jaar de eer krijgt om ons land te vertegenwoordigen. Het gaat om niemand minder dan het meesterbrein Hans Otjes, bekend van onder meer zijn topnummers ”t Is tijd voor Dragon Age’, ‘Snuifje’ en ‘Hier In De Himalaya’.

In eerste instantie was er al het plan om de artiest dit jaar naar Wenen te sturen, maar dat ging op het laatste moment niet door. Na het succes van vorig jaar was het namelijk verstandig om dit jaar een beetje low profile te blijven, zo vond het Eurovisiesongfestival-comité dat jaarlijks de kandidaat bepaalt. De officiële woordvoerder Moes Chique stelt dat dit een logische keus was:

We hadden natuurlijk Hans al dit jaar naar het Eurovisiesongfestival kunnen sturen, maar we waren bang dat dat in ons nadeel had kunnen werken. Gelijk na een succes vol voor de eerste plaats gaan? Dat kan heel riskant zijn. Daarom doen we het dit jaar wat rustiger aan met Traincha, Traintjuh, Troncho, TomTom of hoe ze ook heet.
De laatste jaren lijkt het populair te zijn om een statement te maken tijdens het muzikale festijn. Zo maakte Oostenrijk vorig jaar het punt dat vrouwen best een baard mogen hebben. Er gaan geruchten dat ook Hans zich hieraan zal wagen volgend jaar. Zo gaat er een gerucht dat de huiszanger wil strijden voor wereldwijde vrede tussen PlayStation- en Xbox-gamers. Een ander gerucht spreekt over de emancipatie van Nintendo-gamers in de wereld van de games, al lijken beide geruchten zeer naïef en onrealistisch. Tot dusver is nog niets bevestigd.

Ook is nog onbekend wat voor nummer de huismuzikant zal gaan spelen, maar het zal waarschijnlijk om een uiterst gevoelige ballade gaan die ieder in het diepst van zijn hart zal moeten raken. Hans Otjes zelf was niet bereikbaar voor commentaar, al scheen hij niet bepaald onder de indruk te zijn van de selectie. Zo is hij volgens zijn management gewend voor een veel groter publiek te spelen.

Kun je niet wachten op volgend jaar en zou je het liefst de editie van dit jaar op 19 mei gelijk vergeten? Dan kun je hieronder alvast ter voorbereiding voor 2016 wegsmelten bij één van de klassiekers van Hans:


DISCLAIMER: Hoewel GamersNET doorgaans enkel betrouwbaar gamenieuws plaatst, is de GamersNEP Nieuws-rubriek een volstrekt satirische toevoeging aan ons nieuwsaanbod. Alle feiten, uitspraken en bronnen zijn verzonnen door de redactie en eventuele gelijkenissen met de werkelijkheid zijn puur toevallig. Neem deze artikelen vooral niet serieus: ze zijn GamersNEP.

  1.   
    gamefreak1992's avatar

    Haha dat zou zo vet zijn, en we zouden zowiezo een keer winnen 😀

  2.   
    RikZonderC's avatar

    En dan te bedenken dat het niet eens Peter is die dit artikel heeft geschreven…

  3.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Dat zou heel wat zijn!

  4.   
    QTxJess's avatar

    Wel jammer dat het weer een ballade wordt… Er worden naar mijn mening al teveel ballads naar het songfestival gestuurd. Hoe gevoelig en emotioneel ze ook kunnen zijn, ik vind ze maar saai. Ik hoop dat Hans nog van mening veranderd en er een heel catchy popnummer van maakt. Die doen het meestal wel beter.

  5.   
    Leukste's avatar

    ”gamefreak1992″ schreef, "Haha dat zou zo vet zijn, en we zouden zowiezo een keer winnen 😀 "

    Wie weet, wie weet. 😛

    Leuk nieuwtje. Heb het met plezier gelezen. 😉

  6.   
    MikeGevers's avatar

    Ik stem voor!

  7.   
    ArieV's avatar

    ik meld me aan als producer! 😛