Hoofdpersoon Assassin’s Creed: Syndicate heet Jacob Frye; setting is Victoriaans Londen

De nieuwe Assassin’s Creed-game, die aanstaande dinsdag onthuld wordt, heet Assassin’s Creed: Syndicate. Dat blijkt uit marketingmateriaal waar Polygon de hand op heeft weten te leggen. Dit komt bovendien overeen met wat Kotaku eerder deze week al beweerde op basis van een anonieme bron.

Uit het marketingmateriaal blijkt tevens dat de hoofdpersoon van Syndicate door het leven gaat onder de naam Jacob Frye. Deze Asssassin vecht tegen onderdrukking in het Victoriaanse Londen. Op het marketingmateriaal vertelt Ubisoft:

Assassin’s Creed: Syndicate will transport millions of gamers to an astonishing recreation of London during the Industrial Revolution where they will find themselves immersed in a game world they’ll have to see to believe.
Amerikanen die Assassin’s Creed: Syndicate pre-orderen bij Gamestop, ontvangen een replica van de shilling-ketting die Frye draagt in de game. Of een soortgelijke actie ook georganiseerd zal worden in Nederland, is nog niet bekend.

Aanstaande dinsdag om 18:00 uur Nederlandse tijd vindt de officiële aankondiging van Assassin’s Creed: Syndicate plaats en krijgen we waarschijnlijk de eerste trailer te zien. Breng rond die tijd dus een bezoekje aan GamersNET!

 1.   
  Moodey's avatar

  Heb eigenlijk helemaal geen behoefte aan de plek Londen… lijkt me niet echt een geweldige plek voor AC

 2.   
  Turk–Life's avatar

  Wtf Londen? Pfff saai

 3.   
  Hillianii's avatar

  ‘Victoriaans’ Londen.. hmm?
  Ik hoop dat we wel meer dan Londen kunnen zien in ieder geval ben het echt zat om alleen in één stad te hangen.
  Maarja verder wel benieuwd! (Ik blijf hopen in een Oost-Aziatische Setting)

 4.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Saaaaai.. nog steeds geen Japan

 5.   
  assassinkarsten's avatar

  vet! zien jullie op die video die ‘stok’ met die adelaars kop? in die tijd was het niet verstandig om met een wapen over straat te lopen dus misschien is dit wel de schede waarin het zwaard zit! dit is best vet

 6.   
  assassinkarsten's avatar

  iedereen wil een Aziatische setting inclusief ik natuurlijk maar ik denk dat we daar nog 1 jaar op moeten wachten of twee. kweet zeker dat Ubisoft daarmee bezig is want die weten ook donders goed dat de community dit wil!

 7.   
  Ralph P Scene's avatar

  lijkt me ver zo een actie in Nederland 🙂

 8.   
  GirlPredator010's avatar

  vet !!

 9.   
  Supermario's avatar

  Ik pas. De laatste paar assassin’s Creed games zijn een erge teleurstelling. Te veel bugs en het wauw gevoel in sinds deel 3 helemaal weg.

 10.   
  mastertje's avatar

  Ik pas ook. Vind het niet zoveel denderend om continu in 1 stad te moeten blijven. (Kleine buitenstukjes daargelaten in unity) doe mij maar weer zoals ac 1 en 2

 11.   
  420blazeit's avatar

  Hopelijk gaan ze hierna weer verder terug de tijd in. Romeinse tijd of Middeleeuwen (in Europa) lijkt me vet.

 12.   
  RikZonderC's avatar

  Ben benieuwd wat ze hier dinsdag over gaan vertellen. Spannend…

 13.   
  GBA43's avatar

  Ik houd het wel voor gezien met AC..

 14.   
  Bram_M99's avatar

  Ik pas zeker niet, ben erg benieuwd naar wat ze gaan vertellen. Ik heb AC: Black Flag nooit gespeeld want ben niet zo van het varen, bij Unity had ik echt totaal geen last van Bugs. Vandaar dat ik deze ook ga halen.

 15.   
  mmx's avatar

  London is mischien best interessant de setting draait in de tijd van Jack the reeper en Dr Jackill en Hyde het is wel een donkere periode die tijd in Engeland .Ik wacht af maar ben zeker benieuwd .