Personages Simon en Isabelle gecast voor Shadowhunters

In 2013 kwam de film Mortal Instruments: City of Bones uit in de bioscoop, een film die minder opbracht dan op gerekend was. Hoewel er even sprake zou zijn van een filmvervolg, komt er in 2016 een tv serie gebaseerd op de boeken en film.

In de film vertolkte Lily Collins de rol van Clary Fray en Jamie Campbell Bower de rol van Jace Harondale. Geen van beide acteurs zullen te zien zijn in de tv serie en de rol van Jace werd al snel aan Dominic Sherwood gegeven. ABC Family, die de show zal uitzenden, heeft eindelijk bekend gemaakt dat Emeraude Toubia de rol van Isabelle Lightwood op zich gaat nemen en Alberto Rosende de rol van Simon Lewis, de twee belangrijkste, ondersteunende personages.

Het verhaal volgt Clary Fray, die ontdekt dat ze niet in een doodgewone wereld leeft. Deze wereld wordt namelijk beschermd door ‘shadow hunters’. Zodra ze ontdekt dat zij één van hen is, verandert haar leven. Ze gaat samen met Simon, haar beste vriend, grote avonturen tegemoet en ontmoet ‘schadow hunters’ Jace, Alec en Isabelle.


Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren