Watch_Dogs 2 verschijnt op cv van Ubisoft-ontwikkelaar

Toen Watch_Dogs circa een jaar geleden verscheen, bleek de sandbox-game van Ubisoft voor velen toch een beetje tegen te vallen. Desalniettemin zat de game barstensvol potentie en het lijkt dan ook slechts een kwestie van tijd totdat Ubisoft een vervolg aankondigt. Dit vermoeden wordt nog eens versterkt door het LinkedIn-profiel van Julien Risse, een ontwikkelaar werkzaam bij Ubisoft Paris.

Op zijn online cv was namelijk te zien dat hij na Watch_Dogs en uitbreiding Bad Blood nu bezig is met Watch_Dogs 2. Inmiddels is deze referentie verdwenen en Ubisoft wil geen commentaar geven op het mogelijke bestaan van Watch_Dogs 2. Mogelijk volgt een aankondiging van Watch_Dogs 2 echter wel op de E3, die dit jaar van 16 tot en met 18 juni plaatsvindt.

  1.   
    Sa.'s avatar

    Nice, Watch_Dogs biedt ontzettend veel ruimte voor improvement! Het concept is brilliant en kan zeker tot een franchise worden uitgebreid.

  2.   
    Neolite's avatar

    Begint de hype nu al? De game viel ongelofelijk tegen en was een zeer repetitieve game met een leuke twist. Wacht eerst nu maar is of ze de game nu wel goed kunnen maken. ๐Ÿ˜‰

  3.   
    Leukste's avatar

    We wachten geduldig af. Er is zeker ruimte voor verbetering.

  4.   
    Ryan2000's avatar

    We zullen het vanzelf wel horen!

  5.   
    Bram_M99's avatar

    Ik vond de eerste game als beginnend IP zeker niet verkeerd.

  6.   
    fdennis's avatar

    Ze kunnen het iig niet minder maken dan het eerste deel. Die een kleine wereld had , niet boeiende verhaallijn die ook in 6 uur uit te spelen. En ook de multiplayer element was een flop. Daarbij waren de side missies ook altijd hetzelfde.

  7.   
  8.   
    Ralph P Scene's avatar

    eerst zien dan geloven.

  9.   
    Jerry97's avatar

    Ik heb watch dogs gespeeld. Ik vond het een leuke game maar na een tijdje werd het allemaal een beetje hetzelfde. De verhaallijn was te kort maar wel heel erg goed vind ik. Deel 2 ga ik zeker kopen. ( als die ook echt komt)

  10.   
    Connorkill's avatar

    Dit stond al vast. Ubisoft heeft geloof ik zelf een keer gezet dat ze geen games maken die geen franchise kunnen vormen.

  11.   
    Dannytjuh's avatar

    Hopelijk is de main character dit keer wat interessanter dan een warm glas water dat al 2 dagen lang op een bureau staat.

  12.   
    Hillianii's avatar

    DeAdSeYe schreef, "De eerste screenshot is ook al vrijgegeven!
    http://sandbox.yoyogames.com/extras/image/name/san2/796/401796/original/screenshot100.png"

    ๐Ÿ˜ฅ

  13.   
    Alias's avatar

    DeAdSeYe schreef, "De eerste screenshot is ook al vrijgegeven!
    http://sandbox.yoyogames.com/extras/image/name/san2/796/401796/original/screenshot100.png"

    Lekkere port voor de pc zal dat weer worden. ๐Ÿ˜†

  14.   
    bjorntukkertje's avatar

    (null)

  15.   
    Hielke's avatar

    @connorkill komt er dan ook een grow home 2 ๐Ÿ˜€

  16.   
    LennartvA's avatar

    Laten we in gedachten houden dag Assassin’s Creed ook begon als een welliswaar veelbelovende maar helaas zeer repetetieve game. Ik heb daarom wel redelijk vertrouwen in een eventueel vervolg van Watch_Dogs!

  17.   
    Bram_M99's avatar

    Zoveel negatieve reviews heb ik gezien, even eerlijk; ik vond de eerste game heerlijk! Het gewoon nieuwe idee met het hacken vond ik erg geslaagd. Ja, een nieuwe Watch_Dogs zou ik zeker halen.