The Walking Dead spin-off krijgt een naam, een logo en morgen een eerste trailer

De aankomende spin-off van The Walking Dead heeft een naam gekregen. De serie zal Fear The Walking Dead gaan heten. Het nieuws werd door Robert Kirkman op zijn twitter bekend gemaakt.


Ook heeft Skybound Entertainmet het officiële logo vrijgegeven van Fear the Walking Dead en is inmiddels bekend geworden dat de eerste trailer tijdens de seizoenfinale van AMC’s The Walking Dead morgen uitgezonden zal worden.


Rollen in de nieuwe serie zijn voor Cliff Curtis (Missing), Kim Dickens (Sons of Anarchy, Gone Girl, House of Cards), Frank Dilane (Harry Potter and the Half-Blood Prince) en Alycia Debnam Carey (Into the Woods).

Waar de serie precies over zal gaan is nog niet duidelijk, maar het lijkt een soort prequel op The Walking Dead te gaan worden. Wat we al wel weten is dat het verhaal zich in Los Angeles zal afspelen. Curtis zal een leraar gaan spelen die een relatie heeft met een lerares gespeeld door Dickens. Dillane zal haar zoon spelen en Carey haar dochter.

Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero en David Alpert van The Walking Dead zijn de uitvoerende producenten van de nieuwe serie. Fear The Walking Dead zal uiteraard geproduceerd gaan worden door AMC Studios, die ook verantwoordelijk zijn voor de originele serie. Kirkman heeft samen met Dave Erickson (Sons of Anarchy, Marco Polo) de pilot gemaakt en deze laatste zal ook betrokken blijven als producent en showrunner.

We kunnen ons eerst nog gaan verheugen op een 90 minuten durende finale die morgen in America en maandag in Nederland op FOX te zien zal zijn. Het eerste seizoen van Fear The Walking Dead zal eind van deze zomer in premiere gaan en zal bestaan uit zes afleveringen. Het tweede seizoen is ook al aangekondigd en zal van start gaan in 2016.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren