Battlefield Hardline zal betere launch kennen dan Battlefield 4

Als we Thad Sasser, de lead multiplayer designer van Battlefield Hardline, mogen geloven, zal zijn game een betere launch kennen dan Battlefield 4. Deze laatste kende namelijk veel verbindingsproblemen, waardoor de multiplayer lange tijd vrijwel onspeelbaar was. In een interview hierover verwijst Sasser naar de beta van Hardline, die over het algemeen goed (en zonder connectieproblemen) verlopen is.

You can clearly see our efforts have paid off with the stability of the most recent beta; the beta we just had was pretty smooth. Obviously we expected to collect some problems, and we did. We found a number of interesting issues that we’ve since addressed and fixed; crashes and so on, particularly on the PC client.
Zoals gezegd in het interview was de beta dus niet helemaal foutloos. Aan de hand van reacties uit de community zijn gelukkig verschillende problemen gevonden en opgelost. Sasser hoopt dat de launch volgende week daardoor vlekkeloos zal verlopen en wij hopen met hem mee.

  1.   
    Kaiszer's avatar

    Het kan ook waarschijnlijk niet veel slechter. goed uitgangspunt 😉

  2.   
    Thijs.'s avatar

    ga de game toch niet op release halen, maar voor de gene die dat wel doen is dit natuurlijk heel goed nieuws

  3.   
    TheNerdNL's avatar

    als de game geen bugs heb en lekker speelt vindt ik het al goed

  4.   
    RikH's avatar

    Het zal wel niet 😀

  5.   
    Alfa Warrior's avatar

    Geloof me – dat gaat niet gebeuren. Ik voorspel minimaal een van de volgende dingen:

    1. Exploits die het niet leuk maken om te spelen. 2. Geen verbinding met Origin / EA Servers. 3. Random Kicks (door slechte servers) of 4. Niet speelbaar op de aangeraden settings.

  6.   
    GBA43's avatar

    Alfa Warrior schreef, "Geloof me – dat gaat niet gebeuren. Ik voorspel minimaal een van de volgende dingen:
    1. Exploits die het niet leuk maken om te spelen. 2. Geen verbinding met Origin / EA Servers. 3. Random Kicks (door slechte servers) of 4. Niet speelbaar op de aangeraden settings."

    Moeilijk te voorspellen.. er waren ook problemen bij de launch van de Beta.
    Problemen zijn er bijna altijd, alleen kan dat variëren tussen; of het spel daardoor speelbaar blijft of het kleine bugs zijn.
    We shall see!
    🙂

  7.   
    UncreatedKoen's avatar

    Als dit gezegd wordt moet je als gamer denken. Nope hebben jullie vaker gezegd

  8.   
    Koen's avatar

    Ze hebben nu EA Early Access ingevoerd waarmee je voor een maandelijks bedrag eerder met games zoals Hardline aan de slag kunt. Met zo’n systeem moet je er zeker van zijn dat games een goede launch krijgen anders betaal je extra voor iets wat niet werkt. Kortom, EA zorgt pas voor een betere launch van games wanneer ze er geld voor kunnen vangen.

  9.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Klinkt weer heel mooi allemaal. Eerst zien, dan geloven

  10.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Ik was inderdaad niet de vreden over de battelfield 4 severs, soms kon je gewoon niet joinen, en als je der een tijdje uit was, had je uitbreidings van hier tot aan Tokio, 😛

  11.   
    Bram_M99's avatar

    Betere? Dus eigenlijk gewoon een normale… Aangezien die van BattleField 4 niet normaal slecht was ging ik er wel vanuit ja dat Hardline beter gaat