Sony komt met een mannelijke Ghostbusters film

Sony Pictures komt met een eigen Ghostbusters film, die de tegenhanger moet worden van de door Paul Feig geregisseerde versie met enkel dames. Het bedrijf heeft ook Ghostcorps opgezet, een nieuwe filmproducent die Ghostbuster architects Ivan Reitman en Dan Aykroyd in dienst zal hebben.

Reitman heeft het ‘brein’ van de film al samengesteld: de broers Russo, die ook Captain America: The Winter Soldier hebben geregisseerd, zullen dat ook voor deze film doen. Drew Pearce, de schrijver van Iron Man 3 en Mission: Impossible 5, zal zich met het script bezighouden. Channing Tatum en zijn partners Reid Carolin en Peter Kiernan zullen de producenten van de film zijn. Wie weet gaat Tatum ook voor een rol in de film, gezien zijn successen met 21 Jump Street en Magic Mike zou dit goed kunnen.

Dit wordt allemaal bedacht terwijl Sony zich ook bezighoudt met de Ghostbusters van regisseur Feig, met Kirsten Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones en Kate McKinnon in de hoofdrollen. Daarbij ontvangt niet iedereen dit nieuws springend van geluk, velen vragen zich af waarom er nog een Ghostbusters moet komen, maar dan met enkel mannen. Wat vind jij, blij dat er alsnog een Ghostbusters komt met allemaal mannen, net als in 1984 en daarna? Of vind je het een beetje raar en was het prima als het bij enkel de vrouwelijke versie was gebleven?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren