GamersNET RADIO: aflevering 259 – Wester, Peter en heel veel bellers


Wester en Peter zitten weer klaar voor een uur lang GamersNET RADIO, met heel veel nieuws, Hans Otjes en vele bellers!

Zo is Wolfenstein: The Old Blood aangekondigd, hebben we releasedatums voor Metal Gear Solid V: The Phantom Pain en Mad Max en sluit Maxis Studios zijn deuren. Natuurlijk hebben we ook een toffe Hans Otjes en spreken we met heel veel bellers!


GamersNET RADIO is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 uur op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is later terug te zien en op YouTube en te beluisteren via iTunes! Jullie mening is belangrijk en dragen bij aan de show, dus laat vooral je comments achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

[radio]Luister hier naar aflevering 259 van GamersNET RADIO![/radio]

  1.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    ik baalde dat ik er niet bij kon zijn

  2.   
    mheiden21's avatar

    Het was inderdaad weer een gezellige uitzending ๐Ÿ˜€

  3.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Was leuk om bij te zijn, volgende keer weer

  4.   
    Leukste's avatar

    Op mijn gemak GNR weer geluisterd. Het gaat me niet lukken om er live bij te zijn. Misschien kan ik als mijn werktijden veranderen weer een keertje wel live meekijken en meeluisteren.

    Civ V is prima vermakelijk. Wester deelt die mening kennelijk ook over Civ V. Je moet het wel wat tijd geven, maar als je snapt hoe je bij de victory kan komen is het best vermakelijk met vrienden.

  5.   
    mattioza's avatar

    Het is niet verwonderlijk dat de meeste live-kijkers werkzoekend zijn aangezien jullie het tussen 16u-17u streamen, bij de meeste werkgevers (ook de mijne ๐Ÿ™ ) mag je geen gamersnetshows kijken tijdens de werkuren ๐Ÿ˜€

  6.   
    Tom's avatar

    Maar voor ons is het ook weer lastiger om live te gaan buiten de reguliere werktijden om, helaas. GamersNET RADIO is daarentegen wel ontstaan als radioshow om terug te luisteren, dus dat blijft dan ook altijd mogelijk.

    Voorlopig zal het jammer genoeg zo blijven, totdat GamersNET een tandje bij kan zetten en we frequenter op GNHQ kunnen zijn. Voor nu is het onmogelijk om na werktijden op onze kantoordagen live te gaan, mede omdat andere (gaming) livestreams of persoonlijke planningen dan in het geding komen. Excuses voor het ongemak!

  7.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    nog steeds tussen 16 en 17? mooi kan ik het nog online volgen ๐Ÿ˜€

  8.   
    mattioza's avatar

    Tom schreef, "Maar voor ons is het ook weer lastiger om live te gaan buiten de reguliere werktijden om, helaas. GamersNET RADIO is daarentegen wel ontstaan als radioshow om terug te luisteren, dus dat blijft dan ook altijd mogelijk.
    Voorlopig zal het jammer genoeg zo blijven, totdat GamersNET een tandje bij kan zetten en we frequenter op GNHQ kunnen zijn. Voor nu is het onmogelijk om na werktijden op onze kantoordagen live te gaan, mede omdat andere (gaming) livestreams of persoonlijke planningen dan in het geding komen. Excuses voor het ongemak! "

    Maakt voor mij niet uit hoor, ik luister elke aflevering de zaterdagmorgen ๐Ÿ˜‰ (ik geef het alleen even mee)