The Lonely Island en Tegan & Sara zingen ”Everything is Awesome” tijdens de Oscars

Het komedie trio The Lonely Island zal tijdens de Oscars op zondag 22 februari het genomineerde nummer ”Everything is Awesome” zingen. Dit doen ze samen met het Canadese pop duo Tegan en Sara. De andere genomineerde nummers, zoals ”Glory” uit de film Selma, zullen ook worden gezongen tijdens het evenement. The Lonely Island maakten hun optreden bekend met een leuke lego gerelateerde tweet, die onder aan het bericht te vinden is.

The Lonely Island zongen mee op de versie van ”Everything is Awesome” die aan het einde van de film te horen was. Het trio staat bekend om hun hilarische nummers die ze maakten voor het sketch programma Saturday Night Live. Ze maakten nummers als Y.O.L.O (met Adam Levine), I Just Had Sex (met Akon), en D*ck in a Box (met Justin Timberlake). Het duo Tegan en Sara maakten al eerder nummers als Closer en Where Does the Good Go.

We kunnen niet wachten op het optreden van de vijf artiesten. De Oscars zijn, met de MoviesNET redactie, live te volgen op 22 februari. Voor meer informatie klik hier. Ook kun je meedoen aan de grote Oscar-Quiz, laat je voorspelling achter en maak kans op een DVD of een Blu-Ray van een van de genomineerde films.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren