Beta PlayStation All-Stars Battle Royale start deze week voor PlayStation Plus en Vita

Twijfel je of je PlayStation All-Stars Battle Royale aan wilt schaffen? Dan is er goed nieuws voor je, de beta van het vechtspel is namelijk vanaf deze week speelbaar. Eigenaren van een PlayStation Vita kunnen morgen als eerste aan de slag met de beta. Hierna volgen een dag later, op woensdag 17 oktober, de PlayStation 3-gebruikers met PlayStation Plus.

Heb je geen PlayStation Plus of Vita? Wees niet getreurd, in dat geval zal je een weekje moeten wachten. Vanaf 24 oktober is de beta namelijk voor iedereen met een PlayStation 3 beschikbaar. De beta eindigt voor iedereen weer op 30 oktober.

De beta kent ondersteuning voor cross-play, dus je kan zowel tegen spelers op een PlayStation 3 als Vita ten strijde trekken. Gedurende de beta kun je vechten in twee verschillende levels, namelijk het Hades- en Metropolis-level. Je zult met zes van de twintig personages kunnen spelen, te weten: Kratos, Sweet Tooth, Colonel Radec, Sly Cooper, PaRappa en Fat Princess. In de beta kan je twee online modi spelen, namelijk het online tournament met vier spelers en de 2 vs 2 online toernooien.

Kan je echt niet wachten op PlayStation All-Stars Battle Royale? Bereid je dan alvast voor door de preview te lezen!

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Even maar op de vita uitproberen daar lijkt me het leukst om op te spelen.

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Morgen ook maar even proberen. Leuk dat er nu meer personages bij zitten dan bij de gesloten beta. 🙂

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Even maar me vita onder het stof vandaan halen dan 😆