Prijsvraagwinnaar: Rocksmith T-Shirt + gitaarband


Rocksmith leert je, in tegenstelling tot games als Guitar Hero en Rock Band, echt gitaar spelen! Door een echte gitaar aan te sluiten op je console leer je binnen een mum van tijd spelenderwijs het instrument te bespelen. Zo sla je twee vliegen in één klap! Om de release van Rocksmith (de game ligt sinds vorige week in de winkels) nog eens extra onder de aandacht te brengen, gaven we vorige week in samenwerking met Ubisoft een supervet T-shirt inclusief gitaarband weg. De winnaar van dit pakket is geworden:

firehopper211

GN “Die Hard”

868 posts

Gefeliciteerd! De prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op.

  1.   
    Daan's avatar

    Gratz! 🙂

  2.   
    yapo's avatar

    Gefeli

  3.   
    Mr Sonic's avatar

    gefeliciteerd

  4.   
    jkampmeijer's avatar

    Congratz!

  5.   
    Sympharion's avatar

    Gefeliciteerd. 🙂

  6.   
    firehopper211's avatar

    Hartelijk bedankt allemaal! 😉 k’had hem al vorig week weekend, alleen wel per ongeluk op m’n oude adres geleverd want ik woon nu ergens anders.

  7.   
    YdieresiS's avatar

    Gefeliciteerd.

  8.   
    Hercules's avatar

    vet!

  9.   
    JustB's avatar

    Congratz! Toffe prijs!

  10.   
    FishHookz's avatar

    Ik speel zelf gitaar en ben heel erg benieuwd nar deze game. Ik weet dat het niet net zo goed zal gaan helpen als een echte gitaar leraar maar het lijkt me wel heel leuk om nummers mee te kunnen spelen. Alleen de tabs die je moet spelen tijdens een nummer zijn dat de echte tabs die bij het nummer horen ? Zodat je het nummer ook zonder Rocksmith kan spelen ?

  11.   
    Flapjack's avatar

    BakedBacon schreef, "Ik speel zelf gitaar en ben heel erg benieuwd nar deze game. Ik weet dat het niet net zo goed zal gaan helpen als een echte gitaar leraar maar het lijkt me wel heel leuk om nummers mee te kunnen spelen. Alleen de tabs die je moet spelen tijdens een nummer zijn dat de echte tabs die bij het nummer horen ? Zodat je het nummer ook zonder Rocksmith kan spelen ?
    "

    lijkt mij wel, anders heeft ook geen zin om die hele game te spelen. en je hoort je eigen gitaar op de achtergrond en lijkt mij dan dat er het geluid uit komt wat je speelt.

    OT: gefeliciteerd. veel plezier ermee *jaloers*

  12.   
    lassieman's avatar

    Congratz!

  13.   
    ronineter's avatar

    Gefeliciteerd!

  14.   
    ratzel's avatar

    Gefeliciteerd! 😀

  15.   
    marlies16's avatar

    Gefeliciteerd 🙂