GN Lunchtip: Gesprekken in Skyrim die je waarschijnlijk gemist hebt

Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De wereld van Skyrim is zo groot dat het bijna onmogelijk is om alles te ontdekken. Grote kans dan ook dat je onderstaande gesprekken tussen NPC’s gemist hebt… Nee, laten we eerlijk zijn: onderstaande video is het resultaat van driftig knip- en plakwerk. YouTube-gebruiker Mans1ay3r heeft verschillende geluidsfragmenten – van de echte stemmen van de personages uit Skyrim – zo achter elkaar geplakt dat de meest hilarische gesprekken zijn ontstaan. Check de video hieronder.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Super Skyrim Bros.

Eet smakelijk!

 1.   
  Gunrunner120's avatar

  gamerpoop blijft geweldig

 2.   
  ReinsNL's avatar

  Haha geweldig.

 3.   
  gatemaster64's avatar

  ”Gunrunner120″ schreef, "gamerpoop blijft geweldig "

  vertel mij wat! 😀

 4.   
  Cyart's avatar

  wat de guard doet met Nazeem wil ik echt elke keer doen 🙂

 5.   
  Flapjack's avatar

  w.t.f…..did i just see? …

  meh… wel grappig 🙄

 6.   
  Hercules's avatar

  niksaan