Guardians of Middle-Earth krijgt PlayStation releasedatum voor december; Xbox-versie later

Warner Bros. en Monolith Productions hebben zojuist de releasedatum en prijs van de PlayStation 3-versie van Guardians of Middle-Earth bekendgemaakt. De downloadbare game zal vanaf 4 december voor €14,99 op het PlayStation Network beschikbaar zijn. Ook komt de game naar het Xbox LIVE Arcade-platform en zal daar 1200 Microsoft Points kosten. Helaas is het nog niet bekend wanneer de Xbox-gamers met Guardians of Middle-Earth aan de slag kunnen.

De game zal ook een retail release krijgen, want vanaf 7 december kan de PlayStation 3-versie in de gamewinkels gekocht worden. De retail-versie bevat natuurlijk een code voor het spel, met hierbij aanvullende PlayStation Network-vouchers, een Season Pass en korting op de aanvullende downloadable content.

De DLC die voor Guardians of Middle-Earth in aantocht is kan dus los of via een Season Pass gekocht worden en zal uit nieuwe maps, een nieuwe gameplay modus en verschillende goede en slechte karakters bestaan. Sommige van deze nieuwe karakters zullen voorkomen in de nieuwe film, The Hobbit: An Unexpected Journey. Check hieronder ook het officiële packshot van de game.

  1.   
    lassieman's avatar

    Lijkt me een beetje nutteloos om nog een retail versie uit te brengen.

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Wow dat is een awesome box-art! 8)

  3.   
    Blackeagle020's avatar

    Lijkt mij ook, maar er zijn altijd wel mensen die het liever op een CD’tje hebben. Ik heb aardig wat leuke LOTR games gespeeld ik ben benieuwd of deze ook zo leuk is als BFME(wat een geniale game is btw).