Speel alvast Dishonored met interactieve trailer

Het lijkt een nieuwe trend te worden: interactieve trailers. Onlangs verscheen er al één van XCOM: Enemy Unknown en nu heeft Bethesda er ook één van Dishonored vrijgegeven. In deze trailer is het aan jou om een missie uit het begin van het spel met Corvo te voltooien. Dit kan je uiteraard op verschillende manieren doen, zo kan je het voorzichtig aanpakken of direct voor de aanval kiezen.

Binnenkort kun je uiteraard een review van Dishonored op GamersNET vinden. Kan je niet wachten? Lees dan de GN Achtergrond over het verhaal en de superkrachten in Dishonored.

  1.   
    Hitman047's avatar

    Missie volbracht, niemand gedood: precies zoals mijn eerste playthrough zal zijn.

    Tof gedaan, die trailer. 😉

  2.   
    Daan's avatar

    Zo’n trailer helpt wel om een beetje een beeld te krijgen van het spel. 🙂

  3.   
    ronineter's avatar

    Me want!

  4.   
    Steen's avatar

    Heb zo’n zin in deze game!

  5.   
    ShadyXL's avatar

    Echt vet gedaan 😛

  6.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Missie voltooid. Wel grappig dit maar toen ik op het einde was kwam mijn achievement niet. Herhaling: Mijn achievement kwam niet!!!!!!!!! Ik schelden tegen mijn Mac en uiteindelijk mijn Mac uit het raam gegooid! Ik rende naar buiten, de tuin in, en daar lag die dan Mijn Mac in stukken. Toen nog een lange tijd tegen mijn Mac gescholden: Waarom! *snik* Waarom! *snik* Waarom kreeg ik geen achievement *snik* *snik* *snik* Daarna weer naar binnen gerend en bij het tankstation wat benzine gehaald en weer terug naar huis gelopen met de benzine in de jerrycan en toen de benzine over mijn Mac gegoten en met een aansteker spijtig genoeg *snik*mijn Mac *snik* *snik* aangestoken. Iets waar ik totaal niet aan dacht was dat ook gelijk het hele huis en de andere huizen van de buren in de brand stonden. En dit allemaal is waargebeurt omdat ik geen achievement kreeg. En dan is er nog geen eens Dishonored of een DOOM 3 BFG Edition aanwezig op First Look? Tja, ik ben al blij genoeg dat Microsoft, THQ en Nintendo wel aanwezig zijn op First Look.

  7.   
    Vinniel's avatar

    Weet iemand wat je met die code kunt doen bij de archives?

  8.   
    rikato's avatar

    Vet gedaan!! 🙄 🙄

  9.   
    Hitman047's avatar

    Vinniel schreef, "Weet iemand wat je met die code kunt doen bij de archives?"

    Code is voor een playstation theme. 😉