World of Warcraft: Mists of Pandaria al 2,7 miljoen keer verkocht

In de eerste week van verkoop heeft World of Warcraft: Mists of Pandaria het gepresteerd om al 2,7 miljoen exemplaren te verkopen. De laatste uitbreiding van het succesverhaal van Blizzard heeft er daarnaast voor gezorgd dat er 10 miljoen subscribers zijn op dit moment. De eerste grote update is ook al onderweg, daar is het team op dit moment namelijk hard mee bezig.

Wij waren vorige week aanwezig bij de nachtopening van de MediaMarkt Rotterdam en daar hebben we een aantal fanatieke cosplayers gesproken!

  1.   
    Gunrunner120's avatar

    wow is de afgelopen jaren wel sterk terug gelopen

  2.   
    Supermanneke's avatar

    ”Gunrunner120″ schreef, "wow is de afgelopen jaren wel sterk terug gelopen "

    Toch, vind ik al althans, is deze expansion stukken beter dan zowel Wrath of the Lich King als Cataclysm.

  3.   
    blackname's avatar

    EA laat weten dat FIFA 13 reeds 4,5 miljoen keer verkocht werd en dat na ongeveer vijf dagen. Zegt al genoeg hoewel WoW natuurlijk wel veel meer concurentie heeft gekregen afgelope jaren.

  4.   
    huntedjohan's avatar

    blackname schreef, "EA laat weten dat FIFA 13 reeds 4,5 miljoen keer verkocht werd en dat na ongeveer vijf dagen. Zegt al genoeg hoewel WoW natuurlijk wel veel meer concurentie heeft gekregen afgelope jaren."

    meer concurentie idd en een volwaardige game of expansion is ook een aardig verschil. als je hoor hoeveel mensen wow op een laag pitje gezet hebben, vind ik deze cijfers niet verkeerd. ben benieuwd of hier dan nu ook de digitale verkoop bij zit. die was bij de eerste telling niet mee genomen als ik me niet vergis

  5.   
    Garuda's avatar

    ik heb the burning crusade echt fanatiek gespeeld en wrath ook Cataclysm ben ik na een tijdje mee gestopt,
    en het lijkt dat die panda`s suf zijn en een kung fu panda aftreksel ( wat eigenlijk niet is er waren al Panda`s in Warcraft 3, toen bestond kung fu panda nog niet eens).

    maar deze game is echt weer fris de gameplay is echt verbeterd vind ik en ik heb weer plezier in wow.
    alleen jammer dat ik er niet meer zo heel veel tijd voor heb,

    al met al echt een aanrader voor te beginnen of om terug te komen in Azeroth
    😀