Microsoft geeft Xbox LIVE-cadeautje op verjaardag; geldt niet in Nederland

Microsoft is vanaf nu begonnen met een nieuw programma voor mensen die een Gold-account hebben van Xbox LIVE. Gamers die minimaal een gamerscore van 3000 hebben krijgen op hun verjaardag een klein cadeautje van Microsoft. Wat dit gaat zijn weten we nog niet, maar het heeft volgens Microsoft de waarde van een kwart dollar.

Hier houdt het echter nog niet op, want als de gamescore tussen de 10000 en 24999 ligt krijgt diegene ook nog eens 1 procent korting op alle aankopen via Xbox LIVE. Voor de mensen met een gamerscore van 25000 of meer ligt er zelfs 2 procent korting klaar!

Onder andere Amerikanen en Japanners, maar ook Engelsen en Italianen profiteren van Microsofts vrijgevigheid. Jammer genoeg geldt deze actie (nog) niet voor Nederlanders dus wij blijven met lege handen achter.

  1.   
    Mr Sonic's avatar

    Wij grijpen toch overal naast.

  2.   
    kater91's avatar

    ach ja, dat cadeautje van een kwartje..

    ik kan er niet echt rouwig om zijn

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik had een xbox live arcade game verwacht, een titel wat niet al te duur was, of een aantal xbox live points.

    Nu begrijp ik best tot een cadeau van een kwartje voor ons niet veel is, maar als xbox live al 40 miljoen gebruikers heeft (volgens wiki), reken maar uit wat Microsoft kwijt is aan deze actie! 🙂

  4.   
    evita's avatar

    …..niks

    het is hun eigen currency, dus financieel kost het hen gewoon niks.

    in tegendeel, het is gewoon marketing. Geef mensen een kwartje en dan willen ze er iets mee kopen. Maar wat koop je op Xbox Live voor een kwartje? Snap je 🙂

  5.   
    FishHookz's avatar

    Vind het zobiezo nergens op slaan dat wij niks kunnen, in het buitenland kunnen mensen zoveel meer met xbox live 😕

  6.   
    casartelli's avatar

    Lekker weer… Nederland wordt echt achtergesteld.
    We hebben ook nog steeds geen Kinect Voice Command support voor spellen zoals FIFA13 en Mass Effect 3. Blijkbaar omdat Microsoft ons te dom inschat om Engels te kunnen spreken.

  7.   
    yostiemontana's avatar

    evita schreef, "…..niks
    het is hun eigen currency, dus financieel kost het hen gewoon niks.
    in tegendeel, het is gewoon marketing. Geef mensen een kwartje en dan willen ze er iets mee kopen. Maar wat koop je op Xbox Live voor een kwartje? Snap je :-)"

    Geeft Microsoft eindelijk eens een cadeautje, is het weer niet goed.. Wees toch eens blij met wat je krijgt, en word niet boos om wat je niet krijgt.

  8.   
    SonyBoy's avatar

    Daar zit ik dan met mijn +50000 gamerscore… ;(

  9.   
    firehopper211's avatar

    Toen ik dit een paar dagen eerder zag dacht ik van AH VET! maar zag helaas dat het niet in mijn land beschikbaar was, jammer. 🙁 K’hoop dat het hier ook later komt.

  10.   
    Neolite's avatar

    Totaal onbegrijpelijk dat dit niet ook gewoon in Nederland kan. Technisch kan het geen probleem zijn, het kan immers ook in andere landen. Probleem zal hem wel in de Nederlandse wetgeving liggen.