Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Metal Gear Solid: Ground Zeroes Debut Trailer

Metal Gear Solid: Ground Zeroes is zeer recent onthuld en hierboven is de eerste trailer van de game te vinden. De nieuwe grafische Fox-engine lijkt zeker goed werk te verrichten, want je kunt het spel nu al schitterend noemen. Bovendien belooft de game de weg voor het vijfde Metal Gear Solid-deel goed voor te bereiden als we op deze trailer afgaan.

  1.   
    MildBobbySauce's avatar

    Holy F***. langste debut trailer ooit met zelfs een klein beetje demo aan het eind. en wat zag er goed uit! πŸ˜€

  2.   
    pindanootje91's avatar

    holy ass canoly

  3.   
    gatemaster64's avatar

    ziet er awesome uit! πŸ˜€

  4.   
    Hitman047's avatar

    ConnorKenway schreef, "Holy F***. langste debut trailer ooit met zelfs een klein beetje demo aan het eind. en wat zag er goed uit! πŸ˜€ "

    Check ook de extended versie die op het forum staat. Die is zelfs nog een paar minuten langer (meer gameplay). πŸ˜‰

    Ground Zeroes zal trouwens als proloog voor MGS 5 dienen, en op de huidige generatie hardware verschijnen.

  5.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Een hoop mensen zeggen dat het kind in de kooi Chico of Paz is, maar Raiden lijkt me veel geloofwaardiger. Ten eerste omdat Raiden’s verleden een enorm grote rol speelt in de saga, en ten tweede vanwege de zinnen ”You’re a real man, now, soldier” en ”Give my regards to your Boss”.

  6.   
    Rise Against's avatar

    Dit wordt weer smullen! πŸ™‚

  7.   
    GamerJaime's avatar

    Hitman047″]

    ”ConnorKenway schreef, "Holy F***. langste debut trailer ooit met zelfs een klein beetje demo aan het eind. en wat zag er goed uit! πŸ˜€ "

    Check ook de extended versie die op het [url=http://www.gamersnet.nl/phpBB/viewtopic.php?t=24322&start=998 schreef, "forum[/url] staat. Die is zelfs nog een paar minuten langer (meer gameplay). πŸ˜‰
    Ground Zeroes zal trouwens als proloog voor MGS 5 dienen, en op de huidige generatie hardware verschijnen."

    Komt hij dan ook voor de xbox of alleen de ps3? Ziet er trouwens FUCKING mooi uit, alleen zal dat wel wat minder zijn op de console(s).

  8.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Hmm.. het komt er waarschijnlijk toch op neer dat die jongen in de kooi Chico is. Jammer, had graag wat meer van Raiden’s verleden willlen zien.

  9.   
    Rotterdam9's avatar

    Nice, my blood is already boiling.

    Ik had deze helemaal niet verwacht netals al de mensen, maar ik ben nu al verkocht πŸ™‚

  10.   
    Hitman047's avatar

    jaime360gamer schreef, "Komt hij dan ook voor de xbox of alleen de ps3? Ziet er trouwens FUCKING mooi uit, alleen zal dat wel wat minder zijn op de console(s)."

    Platformen staan nog niet vast, maar het lijkt er op dat het een multi-platform titel gaat worden. Omdat de demo op een PC draaide gaan erg zelfs geruchten dat de game ook op PC uitkomt.

    Overigens verzekerde Hideo Kojima het publiek op de PAX dat de game er op de PS3 er nagenoeg hetzelfde uit zal zien als deze (retestrakke) PC-demo. πŸ˜‰

  11.   
    GamerJaime's avatar

    Hitman047″][quote=”jaime360gamer schreef, "Komt hij dan ook voor de xbox of alleen de ps3? Ziet er trouwens FUCKING mooi uit, alleen zal dat wel wat minder zijn op de console(s)."

    Platformen staan nog niet vast, maar het lijkt er op dat het een multi-platform titel gaat worden. Omdat de demo op een PC draaide gaan erg zelfs geruchten dat de game ook op PC uitkomt.
    Overigens verzekerde Hideo Kojima het publiek op de PAX dat de game er op de PS3 er nagenoeg hetzelfde uit zal zien als deze (retestrakke) PC-demo. πŸ˜‰ [/quote]
    Oh ja? Dat vind ik dan een behoorlijk knappe prestatie! Ik hoop ook echt dat ie voor de xbox komt. Ik heb zo’n zin in weer een nieuwe Metal Gear met Snake. Dit is toch dezelfde Snake als die in Snake Eater toch?

  12.   
    squidgyboy's avatar

    big boss is back… 8)

  13.   
    Daniel Z's avatar

    Wow, my mind is blown! Dit wordt zo geniaal.

    En ik ga binnenkort weer Metal Gear Solid 4 doorspelen, nu die trophies heeft. Goede voorbereiding!

  14.   
    Moon-Hero's avatar

    Ziet er weer eens geweldig uit! Binnenkort ook maar weer eens even Metal Gear Solid 4 opnieuw spelen πŸ™‚