Vita heeft problemen met te kopen PSOne Classics

Deze week verscheen firmware update 1.80 voor de PlayStation Vita die eindelijk de PSOne Classics beschikbaar stelde voor de handheld. Klassiekers als Crash Bandicoot, Destruction Derby, MediEvil, Syphon Filter en diverse titels van Final Fantasy zijn nu dus ook onderweg te spelen, als ze het tenminste doen.

PlayStation Vita-bezitters melden namelijk problemen met het aanschaffen van de oude PlayStation-titels. De games zijn niet zomaar te kopen, te downloaden en te spelen; verscheidene bezitters zeggen dat ze een error krijgen. Sony weet van het probleem en is ermee bezig.

Reportedly, the only way to get PSone Classics to run on PS Vita is to buy them on your PS3 first, then transfer them to your handheld.
Voor nu is er toch een oplossing om de klassiekers op je Vita speelbaar te krijgen. Als je een spel op je PlayStation 3 koopt en daarna kopieert naar je Vita, dan werkt de game wel.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik moet hem nog updaten trouwens bedenk ik me nu hij ligt al een maand stof te happen 😛

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    ”Carlos0_0″ schreef, "Ik moet hem nog updaten trouwens bedenk ik me nu hij ligt al een maand stof te happen 😛 "

    Zonde! Ik speel er nog bijna dagelijks games op, al laat ik die PSOne classics voor wat het is. Nooit een PSX gehad, dus ook geen last van nostalgie. 🙂

  3.   
    toqeer's avatar

    ik moet nog een vita halen dus maar ik ga zeker als ik hem heb paar classiekers downloaden 😛