Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Fable: The Journey Telling the Tale Video Documentary

Net zoals in alle andere Fable-games, speelt ook in Fable: The Journey het verhaal weer een belangrijk rol. Bekijk nu deze video documentary, waarin de ontwikkelaar uitgebreid verteld over het verhaal en de game zelf.

  1.   
    Fox's avatar

    Als ik een kinect had zou ik het kopen.. Ik wil echt het verhaal achter je de grote zus weten =[

  2.   
    Tadao's avatar

    Ik heb geen kinect, betekent dat dat ik een groot onderdeel van de lore a missen? Dat is nogal lullig als het echt zo is..

  3.   
    Tom's avatar

    Tadao schreef, "Ik heb geen kinect, betekent dat dat ik een groot onderdeel van de lore a missen? Dat is nogal lullig als het echt zo is.."

    Dat valt wel mee, hoor. Fable: The Journey borduurt voort op de al bestaande lore en natuurlijk het verhaal van de Spire. Volgens Gary kom je in de game bijvoorbeeld wel duidelijk achter het ‘doel’ van de Spire, maar dat wil niet zeggen dat je zonder The Journey straks niks meer begrijpt van de Fable franchise. 😉

  4.   
    Tadao's avatar

    Tom schreef, "

    ”Tadao” schreef, "Ik heb geen kinect, betekent dat dat ik een groot onderdeel van de lore a missen? Dat is nogal lullig als het echt zo is.."

    Dat valt wel mee, hoor. Fable: The Journey borduurt voort op de al bestaande lore en natuurlijk het verhaal van de Spire. Volgens Gary kom je in de game bijvoorbeeld wel duidelijk achter het ‘doel’ van de Spire, maar dat wil niet zeggen dat je zonder The Journey straks niks meer begrijpt van de Fable franchise. 😉 "

    Ik zei groot, niet belangrijk. Therressa’s verhaal was al groot maar daarna een raadsel. Mensen die The Journey spelen zullen dan vast meer van het raadel weten, wat ik zelf dus wil, maar voor de Kinect heb ik geen geld over