Verkopen PlayStation Vita zijn acceptabel, aldus Tretton

Officiële verkoopcijfers van de PlayStation Vita worden nog steeds niet gegeven, maar president en CEO van Sony Computer Entertainment America, Jack Tretton, meldt dat de verkopen van Sony’s handheld ‘acceptabel’ zijn. Ook hij noemt geen getallen in een interview met GamesIndustry, maar het zou dus niet heel slecht gaan.

In this industry, you can’t get too high or too low, because it moves very quickly. I think there’s an acceptable number – and [the number] we’ve sold: That’s acceptable.
Tretton blijft erg optimistisch over de toekomst van de Vita, al zou hij niet heel enthousiast geklonken hebben tijdens het interview. Echter, Tretton voelt dat het goed komt en noemt de lancering van de Vita zelfs vergelijkbaar aan die van de PlayStation 3.
Anything with great rewards is going to come with great challenges. We felt if the tech was there, and the game support was there, then the audience would be there. … I feel much better about it now than I did four months ago.
Ruim vijf jaar geleden kwam deze console uit en had toen een moeilijke start; uiteindelijk begon Sony’s spelcomputer toch behoorlijk te verkopen. Jack Tretton ziet de toekomst dan ook steeds positiever in.

  1.   
    Fatal1ty's avatar

    Was van plan om ‘m te kopen, ben toch van gedachten veranderd.
    K’wacht op de Asus transformer book. 🙂

  2.   
    gerbenkees's avatar

    De 3DS liet het gelijk van de eerste week weten. Wat zou er met de Vita aan de hand zijn?

  3.   
    irapi's avatar

    Hmm ik heb het idee dat het niet geweldig gaat daar. Jammer, ik keek erg uit naar de vita, maar ik zie nog steeds weinig toptitels.

  4.   
    Sympharion's avatar

    gerbenkees schreef, "De 3DS liet het gelijk van de eerste week weten. Wat zou er met de Vita aan de hand zijn?"

    Omdat de 3DS in vergelijking met de Vita nu al goed aan het verkopen was en al een heleboel top-titels waren aangekondigd. 😉

  5.   
    RenevdGijp's avatar

    Gaat als een nachtkaarsje uit denk ik. Toch jammer voor het apparaat, wel een geweldig ding qua harware. Het is niet anders.

  6.   
    Ika Q's avatar

    Vita is een geweldig apparaat, jammer dat er weinig games die de Vita echt in het spotlight zet. Ik ben iedergeval wel blij met mijn aankopen. 8)

  7.   
    soldierarjan's avatar

    Ik ben super blij met me vita maar mis nu wel echt de grote titels die er voor uitkomen en de aankondigen zijn er ook maar weinig.