F1 2012 en F1 Race Stars speelbaar op Gamescom

Hoewel Namco Bandai gisteren zijn Gamescom line-up heeft getoond, blijken er toch nog twee titels aan het lijstje te moeten worden toegevoegd. Het bedrijf heeft vandaag aangekondigd dat zowel F1 2012 als F1 Race Stars in speelbare vorm aanwezig zullen zijn op de beursvloer van het Duitse game-evenement. Het zal de eerste mogelijkheid zijn voor het publiek om de handen te leggen op F1 Race Stars, maar ook de recentelijk onthulde Champions-modus van F1 2012 is te spelen.

De titels van Namco Bandai zijn te vinden bij Stand C11 in Hal 9, in het Koelnmesse Congres-Centrum te Keulen. Hoewel de bovengenoemde racespellen van Codemasters zijn, zal Namco Bandai deze op hun stand hebben staan. Hiernaast zal het van origine Japanse bedrijf ook de Wii U meenemen met Tank! Tank! Tank! en kan daarnaast onder andere Tekken Tag Tournament 2 en Ni No Kuni: Wrath of the White Witch gespeeld worden op de beursvloer.

  1.   
    Remco_MUFC's avatar

    Hpmf, een paar dingen zijn toch wel vaag hoor. Ten eerste snap ik niet waarom Codemasters zelf maar Namco bandai de game laten zien. Ten tweede snap ik niet waarom ze Race start al door mensen laten spelen aangezien er nog geen enkele seconden van gameplay beschikbaar is. Jammer genoeg ben ik niet in Duitsland voor de gamescom daarom hoop ik dat er nog een Demo uitkomt zodat ik zelf kan bepalen of F1 2012 niet enorm lijkt op F1 2011, dat zou een enorme geldverspilling zijn.

  2.   
    Wouter's avatar

    Wat heeft Namco Bandai in godsnaam met F1 2012 en Codemasters te maken? Of zeg ik nou iets heel stoms? 😕