Mooie lichtinvallen op nieuwe screenshots Crysis 3

Pierre-Yves Donzallaz, Lighting Artist bij Crytek, heeft op zijn online portfolio vier nieuwe screenshots van Crysis 3 gezet. De plaatjes tonen natuurlijk vooral het werk van de door hem gemaakte lichtinvallen en deze zien er puik uit.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  bender's avatar

  Nu enkel nog een pc van 3000 euro kopen en ik kan volledig genieten. ๐Ÿ˜›

 2.   
  mmx's avatar

  Wow ziet er goed uit ๐Ÿ™‚

 3.   
  Danielle.k's avatar

  Wat een sfeer ziet er in die screenshots, erg mooi ziet dit eruit.

 4.   
  Stubbiestubbs's avatar

  Ja heel leuk allemaal hoor, maar mij gaat het vooral om de gameplay. Als je midden in een spannend gevecht zit dan let je niet zo snel meer op ‘mooie lichtinvallen’ ๐Ÿ™‚

 5.   
  Fox's avatar

  bender schreef, "Nu enkel nog een pc van 3000 euro kopen en ik kan volledig genieten. :P"

  Denk het niet.. De engine van Crysis 2 was ook al een stuk minder zwaar dan die van Crysis zelf. Denk dat je vooral nu niet meer een 3000 euro pc meer nodig hebt voor Crysis 3. Want je ziet al op de screen shots dat het bedoelt is voor een consol want de graphics zijn hoog maar de ruimtens zijn relatief klein waardoor je ook weer niet te veel rendert/vermogen vraagt. Het enige wat crysis zo zwaar(en daar mee legendaries) liet zijn is dat je massive area’s had wat die allemaal moest renderen.

 6.   
  MitchieB's avatar

  op grafisch gebied is de game heel mooi maar als de gameplay net zo is als van crysis 2 laat ik hem lekker in de schappen staan.

 7.   
  Moon-Hero's avatar

  Ziet er weer eens goed uit ๐Ÿ™‚

 8.   
  toeter83's avatar

  beter werken ze aan de gameplay.

 9.   
  Fatal1ty's avatar

  Word echt weer eens stront zoals deeltje 2 dankjewel! ๐Ÿ˜ณ

 10.   
  Stubborn's avatar

  Zo “pumped up” was ik met Crysis 2, maar multiplayer was niet zo goed als ik verwachte en heb de story nog niet uit gespeld.

  Hij was ook binnen 1-2 maanden 20 euro in de winkel, deze keer ga ik wachten voor een tijdje, wil geen voel prijs betalen, moet eerst paar reviews zien