GamersNET RADIO: aflevering 130

Wat een bomvolle aflevering van GamersNET RADIO hebben wij vandaag voor je! Clanbaas Jaimy schuift aan met Peter om te speken over het heetste nieuws! Wat dacht je bijvoorbeeld van de Assassin’s Creed-film die in aantocht is, de vermoedelijke nieuwe Batman-game van Rocksteady en de geruchten rond een nieuwe remake van Halo 2, een kleinere PS3 en een nieuwe Rage?

Daarnaast zingt Hans Otjes zijn lied, vertelt Jaimy over het reilen en zeilen van de clan (weekend 21 juli Minecraft toernooi!) en hebben we een mailrecord van acht emails! Ook maken we de prijswinnaars bekend van vorige week en starten we een nieuwe prijsvraag!

Mocht je zelf vragen hebben voor ons of wil je meedoen met de prijsvraag, schroom dan niet om te mailen via [email protected], of laat het weten via Twitter: @GamersNETnl, @PetorGN, @jaimykortenhoff.

[radio]Luister hier naar aflevering 130 van GamersNET RADIO[/radio]

 1.   
  See4urSelf's avatar

  Het was gezellig Peter! Hopelijk kunnen we dat vaker doen πŸ™‚

 2.   
  Koen45's avatar

  awesum! πŸ˜†

 3.   
  GENERAL_DS's avatar

  Ik zal hem zo ook eens weer luisteren, waarschijnlijk tijdens minecraft op de GN server πŸ˜€

 4.   
  Zeeha's avatar

  Weeral te laat ingezonden, haha πŸ˜€ Lesje voor mezelf: sneller mails versturen voor GNR :). Hopelijk heb je toch wat gehad aan m’n ideeΓ«n voor GN On Air, Peter ;).

  Toffe uitzending weer! Ik moet stiekem bekennen dat GNR mijn wekelijkse verslaving is geworden, dat ik niet meer zonder kan en dat ik de vrijdag ambetant word omdat ik uitkijk naar een nieuwe Gamersnet Radio πŸ˜€

 5.   
  ronineter's avatar

  waarom die *** efteling elfjes, de efteling wordt al de hele dag door mijn strot geramd.