Fantastic Four reboot vindt regisseur

Comic-con 2012 is weer begonnen dus kunnen we de komende tijd weer veel comic gerelateerde nieuwtjes verwachten. Zo werd bekend gemaakt dat niemand minder dan de Chronicle (2012) regisseur Josh Trank aan het roer gaat staan bij de Fantastic Four reboot. Niet lang nadat de Spider-man reboot werd aangekondigd, werd ook besloten om de Fantastic Four nieuw leven in te blazen. Niet alleen zal de Fantastic Four voorzien worden van een nieuw jasje, maar ook Daredevil.


Deze laatste heeft helaas te maken met een tegenslag. Zo is bekend geworden dat David Slade de Daredevil reboot niet zal regisseren. De reden hiervoor is dat David Slade niet kan beginnen met de productie van de film en dat 20th Century Fox zijn rechten verliest aan Disney als ze de productie niet starten voor dit najaar. Na het succes van The Amazing Spider-Man is het afwachten of deze reboots de vorige films, die het maar matig deden, ons doen vergeten.

De Daredevil reboot staat gepland voor 2014 terwijl er nog geen datum bekend is voor de Fantastic Four reboot. Heb je al een voorkeur wie de Daredevil reboot moet regisseren? Of heb jij al de ideale cast in gedachte voor de Fantastic Four? Laat het ons hieronder weten!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren