id Software is RAGE nog niet vergeten; binnenkort mogelijk onthulling

RAGE is volgens velen één van de meest vergeten games van 2011. Deze nieuwe IP van het ooit immens succesvolle id Software werd tamelijk positief onthaald door critici, maar helaas deed de titel het aan de kassa’s niet zo goed. Inmiddels is de shooter in vrijwel elke winkel voor een scheet en twee knikkers op te pikken uit de budgetbak en het spel is je zuurverdiende centen zeker waard, want GamersNET beoordeelde RAGE in haar review met een 9,5.

Helaas is het sinds de release erg stil geweest rondom RAGE, terwijl het einde van de game hintte naar een vervolg of op zijn minst aanvullende DLC. Toch heeft Sam Willits, de directeur van id Software, in een interview laten weten dat de studio de franchise niet is vergeten. Volgens Willits kunnen we binnenkort misschien zelfs een aankondiging verwachten:

We have a few things that we may announce soon, but I’m not sure. We haven’t forgotten about the title, and as soon as we have more news, we will definitely announce it.
Toen Willits werd gevraagd wanneer DOOM 4 zal worden onthuld, wilde hij geen concreet antwoord geven. Wel vertelde hij dat de release van DOOM 3: BFG een “geweldig moment” zou zijn om de game te onthullen. Voorlopig hoeven we omtrent deze franchise dus nog geen informatie te verwachten.

 1.   
  Hitman047's avatar

  Er doken recentelijk nog berichten op over RAGE: The Scorchers, nadat PEGI er een rating aan toe kende. De Scorchers waren de 6de bandit-clan, maar deze werd tijdens de ontwikkeling geschrapt.

  Ik neem aan dat ‘The Scorchers’ binnenkort als DLC zullen worden toegevoegd. 😉

 2.   
  toqeer's avatar

  deze game moet ik nog steeds spelen 🙂

 3.   
  H4RDSTYLE's avatar

  Terecht dat deze in de budgetbak lig. De game was veel te lineair, te kort en de graphics waren ook zeker niet geweldig.

  Vreemd dat jullie het met een 9.5 hebben beoordeeld…

 4.   
  MasterChiefkk's avatar

  Vergeten? ik heb hem gekocht en was een hele leuke ervaring :P.
  Nee ik bedoel er was niks mis met de game behalve GFX pop-out de hele tijd. Maar opzicht heb ik met veel plezier uitgespeeld.

 5.   
  Bones's avatar

  Een te gekke game, ik vind Rage zeer vernieuwend en de graphics bovengemiddeld goed, ik kijk uit naar een DLC voor deze game. 🙂