Treyarch heeft geen idee wie de Vita-versie van Black Ops II maakt

In november verschijnt Call of Duty: Black Ops II en naast de grote versies is ook een PS Vita-versie onderweg, met de naam Call of Duty: Declassified. Nu zou je denken dat Treyarch wel weet wie er verantwoordelijk is voor deze versie, maar ze hebben werkelijk geen flauw idee. Op de simpele vraag vertelde ‘Director of Communications’ John Rafacz:

“I don’t know. With regards to the Vita, all I can tell you is that it’s quite literally declassified.”
Op de site van Neversoft is te zien dat de ontwikkelaar bezig is met een Call of Duty, maar het kan maar niet bevestigd worden of dit de Vita-versie van Black Ops II is. Vorige week werden de eerste details van de Vita-versie vrijgegeven. Er zal een aparte campagne te spelen zijn en er zijn ook nieuwe Spec Ops missies verschijnen naar de handheld.

Als laatste wilde Rafacz ook geen Wii U-versie voor Black Ops II bevestigen:

“Right now we’ve announced that the game is coming for 360, PS3 and PC. Announcements regarding any other SKUs just haven’t been made.”

“When you talk about any technology that can enhance the Call of Duty experience, that’s a technology that is worth considering. There’s that core Call of Duty experience and that is what fans expects, so anything that helps advance that is worth considering.”

  1.   
    RenevdGijp's avatar

    Dit is gewoon geweldig! Lol

  2.   
    toqeer's avatar

    dit is gewoon gelul ontwikkelaar is tog treyarch staat zelfs
    op internet dus waarom ze nou zo doen? 🙄

  3.   
    leider1000's avatar

    als dit waar is dat treyarch er niks van weet zou het wel heel raar zijn

  4.   
    Rotterdam9's avatar

    What have you been drinking Treyarch?