Gerucht: Call of Duty Black Ops II komt ook naar Wii U

Voor de Wii U zijn tot nu toe nog weinig third party games aangekondigd en de spellen die aangekondigd zijn, hoewel deze wel enkele extra’s kennen, bestaan al een tijd, zoals de Wii U-versie van Batman: Arkham City. Volgens het videogameblad Nintendo Gamer blijkt er toch een echt grote game naar de Wii U te komen: Call of Duty: Black Ops II. Het blad heeft namelijk een preview van het spel in zijn nieuwste uitgave staan. Op onderstaande afbeelding is dat goed te zien.


Wat als het spel maanden na de andere versies uitkomt? Volgens de preview in Nintendo Gamer hoeven we ons daar geen zorgen om te maken, want Call of Duty: Black Ops II komt namelijk in november voor de Wii U uit. Dit betekent dat de game waarschijnlijk een launchtitel voor de Wii U is en het spel gelijktijdig met de andere versies verschijnt.

Activision heeft dit nieuws nog niet bevestigd, noch ontkend.

 1.   
  gatemaster64's avatar

  dat worden dan mooie graphics! ๐Ÿ˜›

 2.   
  soldierarjan's avatar

  benieuwd of ze nog iets doen met de gamepad als plaats van een map of je wapens er op tonen.

 3.   
  xHouse's avatar

  ”gatemaster64″ schreef, "dat worden dan mooie graphics! ๐Ÿ˜› "

  Ja als of het nu al op de PC alles op max denderend is.

 4.   
  Sympharion's avatar

  Als deze versie daadwerkelijk beter is dan de andere versies (geen PC) dan wordt het een Wii U deel voor mij voor dit spel. ๐Ÿ™‚

 5.   
  RenevdGijp's avatar

  Kan interresant worden, en toen rees de vertrouwen in de Wii U weer een beetje, maar ik weet het niet. Ik ga hem in ieder geval niet pre orderen!

 6.   
  toqeer's avatar

  hoe meer games op de wii u hoe beter ๐Ÿ˜›