Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Call of Duty: Black Ops II Behind the Scenes Video

In bovenstaande trailer geven Mark Lamia en de rest van Treyarch ons een kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van Call of Duty: Black Ops II. Er wordt onder andere uitgebreid aandacht besteed aan de futuristische setting van de game.

 1.   
  FishHookz's avatar

  Behind the scene’s ? ”Copy–>paste”

 2.   
  Fabianb's avatar

  GN Bacon schreef, "Behind the scene’s ? ”Copy–>paste”"

  Is de term van de video, net zoals ‘teaser’ trailer.

 3.   
  Sarge's avatar

  Ik hoop dat alle CoD haters vanaf 2:40 even heel aandachtig zijn! Deze trailer deed mij persoonlijk terug benieuwd worden naar de volgende CoD. Keep up the good work!

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik ben nu toch zeer nieuwsgierig, het mag dan geen nieuwe engine zijn maar ze werken hard genoeg om het ditmaal compleet te maken voor elke cod speler.
  Btw hoeveel eindes zullen er wel niet zijn als je zoveel keuzes kunt maken, ik vind dat echt een geweldige toevoeging.
  Maar ok moet toch een beetje wennen aan de toekomst setting want ik ben helemaal geen si fiction genre speler. 8)

 5.   
  Nitrix31's avatar

  Ben wel nieuwsgierig. De multiplayer zou mij moeten overtuigen. Ben geen fan geweest van de singelplayers wat betreft de laatste paar COD’s. MW3 vond ik persoonlijk erg tegenvallen. In Black Ops heb ik echter wel 450+ uur gestoken en die singelplayer was redelijk wel een keer een verhaal met wat meer diepgang. MW3 SP heb ik gewoon niet eens gespeeld. Ik was na een paar missies al wel klaar mee. De multiplayer vond ik ook niet al te best. Die van mw2 was naar mijn mening leuker. En de killstreaks in mw3 was bagger. Eigenlijk had je de hele map door een UAV boven je hoofd hangen omdat deze zo easy te halen waren. Wel heb ik me erg vermaakt met die bug, onder de grond zitten MOAB halen. Was misschien wel erg lame. Maar heb me kapot gelachen met al die spelers die niet wisten wat hun overkwam. Verder zou ik graag in Black Ops 2 net als het eerste deel gewoon weer een serverlijst willen (voor de PC). Dat is toch echt het beste ook voor clanwars etc. Maar ja. Voor nu is het nog maar afwachten. Kijk er wel naar uit om de multiplayer gameplay te zien van deze game.

 6.   
  piposo19's avatar

  ZOMBIES!!!

 7.   
  LouisvanGaal's avatar

  Wordt een leip spel:). zombies met 8 spelers lekker 🙂