GamersNET RADIO E3: de tweede dag

De tweede dag van de E3 is vandaag geweest en dat is de eerste dag vol afspraken voor Peter en Tom. En de heren hebben een appeltje te schillen met elkaar, want Peter heeft zich gisteren niet al te positief uitgelaten over de nieuwe Tomb Raider. Met boze bezoekers en een verongelijkte Tom gaat de strijd vandaag verder, want laat het nou net Tom zijn die de game vandaag gecheckt heeft.

Een andere discussie ontstaat over de Wii U, waarin dit keer juist Peter veel positiever is dan Tom. Is Nintendo gedoemd te mislukken met zijn nieuwe console. Gezien de persconferentie zijn ook daar de meningen over verdeeld.

Naast verdeelde meningen hebben de heren ook twee favorieten gecheckt. Tom is aan de slag gegaan met Fable: The Journey en Peter heeft zijn game van de show, Watch_Dogs, van dichtbij mogen bekijken. Kortom, discussies, ruzies en lekkere verhalen in deze tweede aflevering vanuit Los Angeles!

Heb je zelf vragen, over de E3 bijvoorbeeld, vergeet niet te mailen via [email protected], of laat het weten via Twitter: @GamersNETnl, @PetorGN, @TomKauwenberg

[radio]Luister hier naar aflevering 121 van GamersNET RADIO[/radio]

 1.   
  See4urSelf's avatar

  Jullie hebben het vet gehad ofniet ๐Ÿ™‚ Veel plezier nog deze week ๐Ÿ˜‰

 2.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Ik zal nog gaan mailen. Veel plezier deze week in LE! ๐Ÿ˜€ Ik hoop dat jullie de dader vinden of wordt het anders

  – Bij de Microsoft booth zegt iemand van Microsoft, Come play new Kinect games here on the Microsoft booth, Kinect, Kinect, K. Onthoud de laatste letter die hij zei.
  – Cliffy B zegt in GN on tour, De donkere hoofdrol speler uit Gears of War Judgment, de tweede letter van zijn naam.
  – Bij de Square Enix booth ligt een papiertje op de grond waarop staat LARA CROFT. Hier is de eerste letter (L) rood.
  – Bij Ubisoft ligt er een boek waarop staat Ga bij de Nintendo booth naar bladzijde 23 in een boek die daar ligt. Op die bladzijde staat er een logo van Nintendo en kijk naar welk letter van het logo een andere kleur heeft.

  Dan moeten Peter en Tom van de (4) gevonden letters een woord maken. Dat wordt (Koln), dat is de stad waar ze naartoe moeten om de dader te vinden.

 3.   
  GamerJaime's avatar

  Tomb Raider is een vernieuwing/reboot/keiharde survival game. Ik ben juist blij dat Lara wat kwestbaarder en realistischer is. Maar goed ieder zo zijn ding en ik kan er in komen dat jij het lastig vind die oldschool Lara los te laten Peter. Lara Croft is een episch personage in een totaal nieuwe context en ik vind het top. Maar ik kan je nu wel een beetje begrijpen Peter! Al ben ik het nog steeds niet met je eens hahaha fuck die puzzels. Goed dat je op mijn reactie terugkwam. Top! Excuses geacepteerd! ๐Ÿ™‚
  Oja en wat dat Sony wonderboek ding betreft naja laten we het daar maar niet meer over hebben. ๐Ÿ˜‰
  Wil het ook nog even hebben over de WiiU. Ik hoor dat Peter enorm enthousiast is en dit terwijl hij een ontzettende Wii hater is wat ik ook ben. Ik heb me vandaag enorm negatief losgelaten hierover maar wil toch nog 1x rechtzetten dat ik de WiiU anzich een fantastisch apparaat vind alleen de crap die hiervoor uitkomt ontzettend KUT vind. Als ze hier nou eens vette games voor gaan uitbrengen dan haal ik hem misschien ooit nog eens maar snap er gewoon geen HOL van dat Nintendo daar nu tijdens de E3 niet mee komt. Ook geen release date of wat ie moet kosten niks van dat alles. En ja Pikmin is ok maar die Mario game tsja wat moet je daarop zeggen… waarom komen ze niet met een nieuwe Mario Galaxy of desnoods een Mario Kart ofzo. Waar is Zelda of Metroid?? Geen enkele grote game alleen ZombiU wekt mijn intresse een beetje maja als dat alles is en ze verder komen met die fitness,zing en dans shit en games als Arkham City of Mass effect 3 en andere ports die al een jaar uit zijn naja dan snap ik er echt geen hol meer van.En Mass effect slaat zowiezo nergens op omdat dat een slot van een trilogie is en deel 1 en 2 hier niet op uit zijn. Je gaat deel 3 simpelweg niet los spelen dus wtf Nintendo?? Kortom ik snap gewoon echt geen hol van nintendo.