Zelf dansen opnieuw mogelijk in Dance Central 3

Op de E3 heeft Harmonix haar nieuwe game Dance Central 3 aangekondigd. Dit deden ze op een aparte manier: Usher mocht zelf zijn eigen nummer dansen en zingen.

Dance Central zal weer gebruikmaken van de Kinect zodat je even goed (of slecht) als Usher kunt dansen. De game verschijnt in 2013, exclusief voor de Xbox 360.

 1.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Waarom? Waarom? Waarom? Waarom moest Microsoft nou toch nog wat Kinect meuk in hun persconferentie gooien. Waarom gewoon niet Alan Wake 2. Daar gingen geruchten over maar uiteindelijk is die game niet gekomen. Zal wel veel leuker geweest zijn in plaats van de Kinect meuk. Ik heb Kinect in huis en ik gebruik het eigenlijk alleen maar als voice ondersteuning zoals Mass Effect 3 en Binary Domain en in Ghost Recon Future Soldier waarmee je kan switchen van wapens door je handen in de lucht te doen. Verder gebruik ik Kinect voor Fruit Ninja en The Gunstringer. Dat zijn 2 games waar Kinect ook eigenlijk voor bedoeld is omdat dat 2 games zijn die leuk zijn om te spelen dat jij de controller bent.

 2.   
  xColdNight's avatar

  ”KillGamer01″ schreef, "Waarom? Waarom? Waarom? Waarom moest Microsoft nou toch nog wat Kinect meuk in hun persconferentie gooien. Waarom gewoon niet Alan Wake 2. Daar gingen geruchten over maar uiteindelijk is die game niet gekomen. Zal wel veel leuker geweest zijn in plaats van de Kinect meuk. Ik heb Kinect in huis en ik gebruik het eigenlijk alleen maar als voice ondersteuning zoals Mass Effect 3 en Binary Domain en in Ghost Recon Future Soldier waarmee je kan switchen van wapens door je handen in de lucht te doen. Verder gebruik ik Kinect voor Fruit Ninja en The Gunstringer. Dat zijn 2 games waar Kinect ook eigenlijk voor bedoeld is omdat dat 2 games zijn die leuk zijn om te spelen dat jij de controller bent."

  Er zijn mensen op de wereld die ‘Kinect meuk’ wél interessant vinden!